Català | Castellano RSS

9a Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès (2015)

La 9a Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d'abril, tot i que, des del dia 8, la ciutat ja viu l'ambient titellaire amb activitats relacionades amb la MITMO, com les representacions a les escoles bressol. Al final de la pàgina podeu trobar un enllaç al programa de la MITMO.

De les prop d'una cinquantena de representacions d'espectacles i d'activitats de la MITMO, la gran majoria són de caràcter gratuït. Només les que es fan en espais tancats són de pagament, per raons d'aforament. Aquestes, però, són gratuïtes per a qui porti el carnet del club Súper3.

A través del compte de Twitter de l'Ajuntament @ajmollet podreu obtenir tota la informació actualitzada de la Mostra, així com de les activitats prèvies. També podreu aportar la vostra valoració i suggeriments al hashtag #mitmo.

La MITMO amb les escoles bressol de la ciutat
Des del 9 fins al 16 d'abril, els alumnes de les escoles bressol i de l'Escola d'Educació Especial Can Vila podran veure, en primícia, La llegenda de Sant Jordi, el nou espectacle de Galiot Teatre.

Els aparadors dels titelles

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet torna a comptar amb la participació de l'Associació de Botiguers de Mollet Centre Comercial  per fer els aparadors dels titelles. Es tracta d'un circuit per aparadors de diferents botigues del centre, decorats amb les produccions i els titelles de Galiot Teatre. Els elements decoratius formen part del material creat al llarg dels seus més de vint anys d'existència. 

En total, són deu aparadors amb representacions de deu contes populars. Les persones que facin tot el recorregut pels diferents aparadors i completin la butlleta que trobaran a les botigues participants podran recollir una nova xapa del Mollet Mullat, la mascota de la Mostra de Titelles, al Centre Cultural La Marineta.

Enguany, com a novetat, els dies 10 i 15 d'abril hi haurà representacions de contes de deu minuts als aparadors dels comerços participants. La participació és oberta a tothom i el punt de trobada serà a la Plaça Catalunya, a les 18 h.

Els aparadors que formen part del 4t cicle dels aparadors dels titelles són:

- Bambi (Gaietà Ventalló, 29)

- Brunés (Avinguda Llibertat, 14)

- Calçats Angulo (Berenguer III, 42)

- Centre Cultural La Marineta (Plaça Església, 7)

- Dolç Pecat (Berenguer III, 40)

- Ego Sistema Perruquers (Vicenç Plantada, 3)

- Electrodomèstics Carretero (Anselm Clavé, 11)

- Flavià Llobet (Berenguer III, 12)

- Llaminadures El Fax (Ramon Casas, 3)

- Nya (Anselm Clavé, 3)

 

El menú dels titelles

Deu restaurants de la ciutat ofereixen un menú per als dies de la Mostra de Titelles que té un preu tancat de 14,5 euros per als adults i 8,5 euros el menú infantil (iva inclòs). 

Els restaurants que oferiran el menú dels titelles són:

- Beumala (Roger de Llúria, 7-9)

- Ca la Leo (Pompeu Fabra, 40)

- Casa Gerardo (Carrer del Sol, 75)

- El Racó del Mediterrani (Plaça Major, 19 - L'Illa)

- La Molleta (Plaça Major, 6 - L'Illa)

- La llar d'en Tariel (Pompeu Fabra, 42)

- La tacita de Plata (Avinguda Llibertat, 24)

- Manjari restaurant (Plaça Major - L'Illa)

- Pizzeria Il Lago de Como (Avinguda de Burgos, 64)

- Sis sentits (Avinguda de Burgos, 9)

 

El Mercat Municipal amb els titelles

Dissabte 11 d'abril, de 10.30 a 12.30 h, els nens i nenes que ho vulguin podran participar en una gimcana, amb premi, al Mercat Municipal. A les 12.30 h, Galiot Teatre representarà el primer espectacle de la Mostra: Palla, fusta, pedra.

El Mollet Mullat de xocolata

El diumenge 19 d'abril, a les 14 h, el Forn de Sant Vicenç (antiga Casa Forner Nou), al carrer Barcelona, 9, farà una gran figura de xocolata del Mollet Mullat i obsequiarà els nens i nenes amb un petit peix de xocolata.

Un gran titella de guant

Els joves del Centre Cívic l'Era, amb els talleristes de paper maché Bufallums, faran un gran titella de guant, el nou Mollet Mullat. El titella se sortejarà el 14 d'abril, un cop acabats els contes dels aparadors. Els números per al sorteig es donaran amb la butlleta emplenada pels aparadors.

Patrocinadors i agraïments

Organitzadors:
- Ajuntament de Mollet
- Galiot Teatre

Patrocinador:
- Diputació de Barcelona

Altres patrocinadors:
- "la Caixa"
- La Xarxa d'especatcles infantils
- Decathlon
- Cal Marfà
- Kids&Us

Col·laboradors:
- Cal Marfà
- Mercat Municipal
- EnBoca Cuinem
- Bodega Segalés
- Sala Fiveller
- Club Súper3
- Forn Sant Vicenç
- Forn El Prat
- Llargués
- Lorena
- VallèsVisió
- RadioMollet

Agraïments:
- Creu Roja
- Hotel Ibis Mollet
- Taller Alborada

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès