RSS

MITMO 2021

La màgia dels titelles torna a Mollet!

 

Els dies 16, 17 i 18 d'abril , la màgia dels titelles arribarà de nou a la ciutat amb la 14a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès (MITMO). 

Cover Facebook2

 

Enguany la MITMO es reinventa per poder celebrar-se en les condicions sanitàries actuals. Així, la Mostra tindrà un format molt diferent al que ens tenia acostumats, en què tots els espectacles es faran en llocs controlats i amb aforaments molt limitats. Aquesta limitació, però, no afecta la programació, sinó que ha afavorit que es programin un tipus d’espectacle que pels seus requisits tècnics i dificultat de muntatge eren difícils de fer a l’aire lliure. Per tant, podrem veure espectacles de companyies d’arreu del territori català, de molta qualitat, complexitat, il·luminació i efectes.

Programació i compra d’entrades online

Els espais escènics seran el Centre Cultura La Marineta, la Sala Fiveller, el Mercat Vell i el Teatre Can Gomà, en diferents franges horàries. Com a novetat d'enguany,  els espectacles es retransmetran en directe a través d’streaming (a l'enllaç que trobaràs al peu d'aquesta pàgina).

La venda d’entrades es farà de manera anticipada i online (a La Marineta, en l’horari habitual, s’oferirà el servei de compra d’entrades online, per a aquells casos en què no sigui possible fer-ho de manera autònoma).

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès