Català | Castellano RSS

Sona Mollet. Festival Internacional de Música

SonaMollet2021 page 00011

 

Després que l’any passat, a causa de la pandèmia, s’hagués de fer en format telemàtic, la sisena edició del Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, serà presencial limitant l’aforament dels espais i prenent totes les mesures de seguretat vigents. El Festival es durà a terme els 8, 9 i 10 d’octubre al Mercat Vell i al Teatre de Can Gomà.

D’aquesta manera, de nou, intèrprets consolidats i joves promeses del panorama musical actual en els estils de jazz, piano i música de cambra, tornaran a visitar Mollet per oferir els seus concerts durant un festival que segueix mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia.

En aquest sentit, com és habitual, tots els beneficis de la venda d’entrades aniran íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. 

 

Sin titulo271

 

Programa 2021

 

DSC 0286

Història

Sona Mollet és un festival internacional de música promogut per l'Ajuntament de Mollet amb la col·laboració del Conservatori del Liceu i el Conservatori d'Amsterdam, un dels més importants d'Europa. La primera edició d'aquest Festival va sorgir l'any 2016 en record a la jove pianista molletana Anna Villaescusa Rebull.

La projecció i el reconeixement internacional de l'Anna la van portar a estudiar als conservatoris del Liceu i d'Amsterdam, on va forjar relacions amb els joves músics més prometedors del moment. Molts d'ells es tornaran a trobar a Mollet per participar d'aquest segons Festival i retre  homenatge a la jove pianista. 

El programa que presentem, per tant, compta amb la interpretació de músics de fama internacional en diferents disciplines i instruments.

Els diners de les entrades es destinen íntegrament  a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. 

 

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès