Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Educació Jornades de portes obertes 2013

Preinscripció escolar curs 2013-2014

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha publicat el calendari oficial de preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i secundària obligatòria. La preinscripció per al proper curs 2013-2014 es farà de l’11 al 22 de març.

L’imprès de sol·licitud de preinscripció es pot descarregar des de la pàgina web del Departament d’Ensenyament (www.gencat.cat/ensenyament). També es pot recollir als centres educatius, en horari escolar, o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC), on també s’informarà dels criteris i la documentació que cal adjuntar.

Només es pot omplir un full de preinscripció en el que caldrà que apareguin, per ordre de prioritat, tots els centres en els quals s’està interessat. En aquest sentit, cal destacar que Mollet és zona única, raó per la qual es pot triar qualsevol centre de la ciutat.

Un cop emplenades, les sol·licituds hauran de presentar-se preferentment al centre educatiu triat com a primera opció. També es podeu presentar a l’OAC. Les sol·licituds de preinscripció hauran d’anar acompanyades de tota la documentació acreditativa i necessària per tenir en compte els criteris de baremació.

El proper 11 d’abril es faran públiques les llistes amb la puntuació i el 24 de maig es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula es podrà fer del 10 al 14 de juny.

Per a més informació, podeu consultar amb l'Institut Municipal d'Educació (IME), al 93 492 06 53, de 10 a 14h, o per enviar un correu electrònic a ime@molletvalles.cat.

Els centres educatius de la ciutat ja han fet jornades de portes obertes perquè les famílies coneguin els diferents centres i els seus projectes educatius. Podeu consultar l'oferta educativa de la ciutat de Mollet.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès