Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Educació Preinscripció i matrícula escoles bressol municipals

Les escoles bressol municipals

El període per fer la preinscripció a les escoles bressol municipals La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons comença amb les jornades de portes obertes perquè pares i mares coneguin els centres.

En les nostres escoles bressol, l'infant és el principal protagonista del projecte educatiu: té la possibilitat de començar a relacionar-se amb altres nens i també amb el seu entorn, s'obre camí en el món, i l'escola també l'ajuda a descobrir-se a si mateix i a començar a aprendre a conviure amb els altres. És un camí que inicia en el moment d'entrar a l'escola bressol i que anirà fent al llarg de la seva vida, acompanyat dels pares, la resta de família i els educadors.

Les nostres escoles bressol estan concebudes com a centres d'educació integral, és a dir, espais que no només ofereixen serveis per a nens i nenes dels quatre mesos fins als tres anys, sinó que també ofereixen altres serveis adreçats a les famílies.

Jornada de portes obertes

Les jornades de portes obertes us conviden a conèixer les nostres escoles bressol, l'equip de mestres, les instal·lacions i el seu funcionament.

Així que tinguem les noves dates us informarem

 

 

Benvinguts a les nostres escoles bressol

 Documents per formalitzar la matrícula

Aquelles famílies que tinguin plaça a escola bressol poden descarregar-se els documents següents i portar-los omplerts el dia de la cita de matrícula  (Document 1 i Document 2)

 arrow down purple clip art f3

 

 

Document 1

Document Document matriculació (42 KB) - pdf

Document 2

Document Document ordre domiciliació (50 KB) - pdf

Documents relacionats

Document Campanya de matriculació (291 KB) - pdf

Document Carta portes obertes  (94 KB) - pdf

Enllaços relacionats

Escoles bressol municipals

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès