RSS
Serveis a Mollet Esport World Roller Games

World Roller Games

large voluntari2

 

Vols ser voluntari dels World Roller Games ?

 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat dues sessions informatives adreçades a tots els molletans i molletanes que vulguin participar de forma activa com a voluntaris a l’organització dels World Roller Games Barcelona 2019 dels quals Mollet serà subseu.

En concret, Mollet del Vallès acollirà la disciplina de Roller Derby. Serà al Pavelló de Riera Seca on els millors especialistes del món d’aquesta disciplina es donaran cita del 8 al 13 de juliol.

Les sessions informatives aniran a càrrec de membres del comitè organitzador i seran el 8 de febrer, a les 19.30 h, i el 9 de febrer, a les 10.30 h, al CC La Marineta.

cartell2

 

Inscripcions a:

 

https://www.wrg2019.com/ca/voluntaris/  

 

Com uns Jocs Olímpics

 

Els World Roller Games són el major esdeveniment mundial que agrupa els campionats de totes les disciplines de roller sports com Scooter, Patinatge Artístic o Skateboard i són classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Catorze localitats de l’entorn de Barcelona, com Mollet del Vallès, seran subseus esportives o ciutats on s’hi faran exhibicions. En aquesta competició hi participaran 6.000 esportistes de 117 països i més d’un miler de voluntaris.

Mollet del Vallès ja va ser subseu de tir olímpic durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

 

Entrades a:

 

https://www.wrg2019.com/es/

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès