Català | Castellano RSS

Tarifes de l'autobús urbà de Mollet

El transport urbà de Mollet forma part del sistema tarifari integrat de l'ATM que permet els usuaris viatjar amb el mateix bitllet en el transport públic de tota l'àrea metropolitana. Per aquesta raó, el bitllets i abonaments de tarifa integrada també poden utilitzar-se per a recorreguts urbans, però l'Ajuntament disposa la targeta T-10 Mollet per al transport dins la ciutat a un preu més reduït. L'Ajuntament de Mollet sempre ha aplicat el preu mínim obligatori que marca la Generalitat per al bitllets propis de l'autobús urbà, que són:

Bitllet senzill 2,15 euros     T-10 Mollet 8,25 euros   (4,15 euros per a menors de 21 anys, majors de 60 anys i pensionistes)

T-10 integrada 1 zona 9,95 euros

T-16És un títol de transport per als nens i nenes dels 4 anys fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena. La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de familia, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

La targeta T-16 té un cost d'emissió i gestió de 35 euros que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys. Més informació

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès