RSS

#25N #Mollet diu NO a la violència vers les dones

                     

image7

 

El dimecres 25 de novembre és el  Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones. A Mollet, la commemoració serà completament diferent de les anteriors edicions per la pandèmia. Els actes previstos es faran, sobretot, en línia i a través de les xarxes socials.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit d’activitats per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les dones que comencen el 23 de novembre i s’acabaran el 10 de desembre.

Els vídeos elaborats per commemorar el dia Internacional es podran veure a les xarxes socials municipals, a Vallès Visió i al canal de youtube Oci a Casa. Gaudeix sense risc. Aquí podeu consultar totes les activitats.

La Junta de Govern ha aprovat el manifest unitari elaborat pel Govern d’Espanya, la Generalitat de Catalunya, les 4 Diputacions i les entitats municipalistes, en el qual s’expressa el rebuig més rotund a la violència contra les dones, i que demà es traslladarà a la Junta de Portaveus. Aquest any, tal i com diu el manifest la violència masclista s’ha vist agreujada per la Covid-19, donat que moltes dones s’han vist obligades a quedar-se tancades a casa amb els seus maltractadors.

 

Programa d'activitats

Manifest#25N20201

 

 

Pancartes digitals contra la violència masclista (elaborades pels Instituts d’Educació Secundària)

 

Aiguaviva  

 

Pancarta 1 Aiguaviva3

 

 St. Gervasi

 

Pancarta 2 Escola Sant Gervasi2

 

 Vicenç Plantada

 

Pancarta Vicenc Plantada2

 

 IES Gallecs

 Pancarta 2 IES Gallecs

 

Anselm Clavé

 Pancarta 1 Anselm Clave8

 

 

Lectures coeducatives #25N 2020

 

 (Cliqueu la imatge)

10

 

                      

 

 

 

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès