RSS

#25N #Mollet diu NO a la violència vers les dones

                     

25 Nov 2020 CAPCALERA LLAC FBK

 

El dimecres 25 de novembre és el  Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones. A Mollet, la commemoració serà completament diferent de les anteriors edicions per la pandèmia. Els actes previstos es faran, sobretot, en línia i a través de les xarxes socials.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit d’activitats per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les dones que comencen el 23 de novembre i s’acabaran el 10 de desembre.

Els vídeos elaborats per commemorar el dia Internacional es podran veure a les xarxes socials municipals, a Vallès Visió i al canal de youtube Oci a Casa. Gaudeix sense risc. Aquí podeu consultar totes les activitats.

La Junta de Govern ha aprovat el manifest unitari elaborat pel Govern d’Espanya, la Generalitat de Catalunya, les 4 Diputacions i les entitats municipalistes, en el qual s’expressa el rebuig més rotund a la violència contra les dones, i que demà es traslladarà a la Junta de Portaveus. Aquest any, tal i com diu el manifest la violència masclista s’ha vist agreujada per la Covid-19, donat que moltes dones s’han vist obligades a quedar-se tancades a casa amb els seus maltractadors.

 

Manifest#25N2020

 

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Mollet ratifica el seu compromís contra la violència de gènere donant suport als dos manifestos de manera unànime.

 

Manifest de la Ciutat de #Mollet#25N

 

Pancartes digitals contra la violència masclista (elaborades pels Instituts d’Educació Secundària)

 

Aiguaviva  

 

Pancarta 1 Aiguaviva3

 

 St. Gervasi

 

Pancarta 2 Escola Sant Gervasi2

 

 Vicenç Plantada

 

Pancarta Vicenc Plantada2

 

 IES Gallecs

 Pancarta 2 IES Gallecs

 

Anselm Clavé

 Pancarta 1 Anselm Clave8

 

 

Lectures coeducatives #25N 2020

 

 (Cliqueu la imatge)

10

 

A #Mollet #NomésSíésSí

                      

25 Nov 2020 CAPCALERA LLAC FBK

 

 

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès