Català | Castellano RSS

No és No. Per una Festa Major lliure d'agressions sexuals

Des de l'any 2017, l'Ajuntament i les entitats organitzadores de la Festa Major desenvolupen conjuntament la campanya "No és no" de sensibilització contra les agressions sexuals. En aquest cas, la campanya se centra en els entorns d'oci de la Festa Major.
 
La campanya pretén posar en evidència que cap agressió sexual és justificable, ni pel consum d'alcohol, ni per la manera de vestir, ni per l'ambient festiu. Així, també vol trencar amb la cultura del consentiment i de la complicitat amb les agressions sexuals, animant la ciutadania a cridar l'atenció als possibles autors d'aquestes agressions i/o denunciant-los als punts informatius disponibles durant la FM.
 
Aquesta proposta compta amb l'adhesió de les colles de Morats i Torrats i de les entitats responsables dels bars de la festa. També compta amb la complicitat dels cossos de seguretat, tant de la policia municipal, els Mossos d'Esquadra i les empreses privades que tindran presència durant els actes festius.
 
Aquesta campanya compta amb un protocol que planteja actuacions a nivell preventiu i accions orientades a intervenir quan s'han produït les agressions.
 
Desenvolupament del protocol:
 
 
 
Desenvolupament del protocol
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès