RSS

Feminartist 2021

Feminartist. Convocatòria 2021

FEMINARTIST3

 

L’Ajuntament de Mollet obre, un any més, la convocatòria d’arts visuals i musicals per a l’exposició col·lectiva amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. L’edició, que es realitza al Centre d’Informació i Recursos per a Dones Joana Barcala de Mollet del Vallès, enguany s’adapta a un format virtual per tal de donar compliment a les mesures de protecció i higiene que s’han establert per fer front a la Covid-19. La convocatòria estarà oberta fins al 25 de febrer.

La convocatòria està oberta a totes les artistes dones que, de manera individual o col·lectiva s’expressin a través de disciplines audiovisuals o musicals.

Les obres poden ser de diverses tipologies: curtmetratges, videoclips, enregistraments musicals, presentació d’obres plàstiques o escultòriques, etc. i diverses temàtiques relacionades amb l’àmbit de la dona.

La convocatòria estarà oberta fins al 25 de febrer del 2021.

Es poden enviar un màxim de 2 propostes per artista o col·lectiu, d’una durada màxima de 5 minuts. Les obres s’han d’enviar a través de wetransfer al correu cirdjoanabarcala@molletvalles.cat

Segons la regidora de Polítiques d’Igualtat, Pepi Muñoz, “obrim novament aquesta convocatòria perquè és important continuar donant visibilitat a les dones i promocionar l’art amb mirada femenina.  Accions com aquestes refermen el nostre compromís amb les dones, amb la defensa dels seus drets i amb les polítiques d'igualtat com a instrument per avançar cap a una societat lliure de masclisme perquè és incompatible amb la democràcia, la llibertat i la igualtat reals.”

 

Per a més informació en relació a la presentació i requisits, podeu consultar les bases de la mateixa convocatòria.

 

vector retro pop art comic estilo ilustracion mujeres puno diferentes nacionalidades colores piel poder ninas 156811 195

 

 

 

 

 

Consulteu aquí les bases de la Convocatòria  

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès