Català | Castellano RSS

Programa de voluntariat social "Al teu costat"

Les persones que formen part del grup de voluntaris del programa Al teu costat fan companyia a persones grans que viuen soles. Els voluntaris intenten disminuir l'aïllament social de les persones grans i fer-les participar en la vida del barri. Els voluntaris dediquen una hora i mitja a la setmana a aquesta tasca solidària.

Per beneficiar-se d'aquest programa de voluntariat, les persones grans han de demanar-ho a la seva assistenta social de referència. Cal concertar cita al centre on està ubicat l'equip d'atenció social del barri.

Taula de coordinació d’entitats per la inclusió social

La Taula de coordinació d’entitats per la inclusió social es va crear l’any 2010 amb l’objectiu de fer més efectiva l’atenció a les situacions de pobresa, vulnerabilitat i d’exclusió social que pateixen algunes persones a la ciutat.  A la Taula participen diferents serveis i entitats, com la Fundació Sanitària de Mollet, Càrites, Creu Roja, l'Església Evangelista i l’Ajuntament de Mollet. Entre les principals activitats i projectes que es coordinen destaquen el menjador social, el banc d’aliments, les campanyes de recapte d’aliments, les jornades de voluntariat, etc.

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès