Català | Castellano RSS

Xarxa antirumors

Mollet fa molts anys que treballa activament, des de diferents àmbits, per fomentar la convivència i el civisme a la ciutat. Fruit d'aquest treball neix el manifest "Mollet lliure de rumors", que us adjuntem.
 
Mollet és una ciutat cohesionada, diversa i multicultural, i malgrat això, existeixen, com a molts municipis, rumors i estereotips falsos i infundats, que afecten  la convivència i  la imatge d'alguns col·lectius de molletans i molletanes. Per aquest motiu, el Consell de la Ciutat, màxim òrgan de participació municipal, el Síndic Personer i l'Ajuntament us convidem a sumar-vos a aquest manifest perquè Mollet sigui una ciutat lliure de rumors i estereotips. El manifest és obert a les entitats, a tots els vostres socis i sòcies i al conjunt de molletans i de molletanes. L'adhesió es pot fer a l'apartat "Xarxa i manifest antirumors" del web municipal www.molletvalles.cat.
 
Creiem que la  informació és clau per combatre rumors i estereotips i per això  hem creat la bústia antirumors, bustiarumorsmollet@molletvalles.cat, en la qual podeu comunicar aquells rumors que detecteu que circulen per la ciutat i, també, demanar informació per combatre?ls. Tots i totes som agents antirumors perquè podem frenar-los informant d'aquesta iniciativa als nostres familiars, amistats, ... i, sobretot, no ajudant que es difonguin.
 
Junts i juntes podem actuar millor contra els rumors, estereotips i prejudicis, i trencar el silenci que crea espais d'impunitat, a través del diàleg, i de compartir la informació per tractar de resoldre'ls. Esperem, comptar amb la vostra adhesió al manifest "Molletlliure de rumors" i que ens ajudeu a difondre la xarxa i el manifest antirumors.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès