Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Actualidad

22/06/2021 Convivència

L’Ajuntament demana que se celebri la revetlla de Sant Joan respectant les mesures Covid i que els petards es llencin lluny de la vegetació per evitar incendis

De cara a la revetlla de Sant Joan d’aquest dimecres 23 de juny, el consistori molletà demana a la ciutadania que extremi les precaucions amb la pirotècnia per evitar incendis i recorda que aquest Sant Joan és excepcional i que cal respectar les mesures sanitàries vigents.


+ Ver más
22/06/2021 Mobilitat

Els nous adhesius de 15 i 30 minuts més es podran recollir a partir del 20 de setembre

L’Ajuntament de Mollet del Vallès segueix amb les bonificacions per aparcar a la zona blava de la ciutat, actualment continuen vigents els adhesius de la campanya 2019-2020 que continuaran essent vàlids fins al 31 de desembre de 2021. Els adhesius 2021-2022 es començaran a repartir a partir del 20 de setembre, els adhesius 2019-2020 i 2021-2022 conviuran fins a final d’any per evitar aglomeracions alhora de recollir el nou tiquet. Com a novetat, enguany ja no caldrà mostrar el comprovant de pagament de l’impost de vehicles.

+ Ver más
21/06/2021 Salut

Les dades Covid a Mollet segueixen a la baixa mentre més de la meitat de la població major de 16 anys ja ha estat vacunada

Un dilluns més, l'Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la qual s’ha analitzat l'evolució de la pandèmia a la ciutat, constatant que la gran majoria d’indicadors segueix a la baixa i que les vacunacions també avancen a un ritme notable. Com és habitual, la reunió també ha servit per avaluar el funcionament dels diferents serveis municipals.

+ Ver más
21/06/2021 Medi Ambient

Mollet és la ciutat catalana que té censats més nius d’orenetes

Mollet del Vallès és el municipi que té censats mes nius d’orenetes, un ocell insectívor estrictament protegit i de gran interès com a indicador ambiental. Aquesta voluntat per preservar aquesta espècie ha portat a l’Ajuntament de Mollet a formar part del Projecte Orenetes que promou l’institut Català d’Ornitologia, una iniciativa d’estudi dels ocells i en medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’orenetes cuablanca.

+ Ver más
18/06/2021 Acció Institucional

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat adherir-se al Manifest per al dia mundial de les persones refugiades

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest divendres per unanimitat adherir-se a la Declaració - Manifest del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per al dia mundial de les persones refugiades.

+ Ver más
18/06/2021 Cultura

Es presenta l’exposició Jordi Solé Tura, mestre i pensador

La Universitat de Barcelona, mitjançant la Facultat de Dret i el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) Biblioteca de Dret, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, han presentat aquest divendres l’exposició virtual Jordi Solé Tura, mestre i pensador.

+ Ver más
18/06/2021 Esports

“Orgullosa de ser de Mollet”

L’Ajuntament de Mollet ha ofert aquest dijous una recepció de reconeixement a la futbolista molletana Alexia Putellas després de completar una temporada històrica amb el F. C. Barcelona. A l’acte, que ha tingut un caràcter més íntim del que hauria estat habitual degut al compliment de les mesures Covid, hi han assistit representants de la Corporació municipal encapçalada per l’alcalde Josep Monràs i familiars de la futbolista, així com una representació de tots els clubs de futbol de Mollet i de la Penya Barcelonista.

+ Ver más
17/06/2021 Economia

L’Ajuntament obre el termini per sol·licitar les ajudes i subvencions per pagar l’IBI

Ja està obert el termini per demanar les noves subvencions per l'Impost de Béns Immobles (IBI), que s’allargarà fins el 30 de setembre.

+ Ver más
16/06/2021 Actualidad

Les fonts ornamentals de Mollet entraran en funcionament dilluns 21 de juny.

Coincidint amb el primer dia d’estiu, les quatre fonts ornamentals de Mollet, situades al Parc de les Pruneres, Parc dels Colors, Rambla de Balmes i la Dona d’Aigua, començaran a funcionar el dia 21 de juny fins el dia 19 de setembre.

+ Ver más
16/06/2021 Medi Ambient

Els efectes positius per a la salut dels espais verds de Mollet, motiu d’estudi acadèmic

Manuel Enrique Figueroa Clemente, Catedràtic d’Ecologia i Director de la Oficina de Sostenibilitat de la Universitat de Sevilla, ha visitat l’Ajuntament de Mollet arran del seu interès per dur a terme un estudi sobre els beneficis mediambientals del bosc urbà de Mollet i els efectes positius que provoca sobre la salut dels molletans i les molletanes.

+ Ver más
16/06/2021 Cultura

El Museu Abelló acull la presentació de la primera novel·la de l’exjutge degà de Mollet José Maria Asencio

L'exjutge degà de Mollet José María Asencio presenta la seva primera novel·la en un acte al Museu Abelló, el proper dilluns 21 de juny, a les 19 h.

+ Ver más
15/06/2021 Medi Ambient

Les escoles de Mollet recullen 2.500 litres d’oli de cuina usat

Les quatre escoles de Mollet que participen en el Projecte Olinet de recollida d’oli usat de cuina dels centres educatius n’han recollit prop de 2.500 litres des de l’inici del projecte, l’any 2019.

+ Ver más
15/06/2021 Gent Gran

Noves activitats d’estiu per a la gent gran

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Gent Gran, torna a posar en marxa una nova programació de Tallers i Activitats, en aquest cas per aquest juliol, adreçada als i a les majors de 55 anys. Tot i que per aquesta edició es recupera la presencialitat a equipaments com ara El Lledoner i l’Ateneu Gran, es mantindran les mesures de seguretat establertes i les ràtios s’ajustaran a les indicacions sanitàries. El 90% dels tallers són gratuïts i les inscripcions es poden fer des del 15 de juny fins al 29 de juny.

+ Ver más
14/06/2021 Solidaritat i Cooperació

La Policia Municipal de Mollet reconeguda per la seva implicació en la campanya #pelsvalents per la lluita contra el càncer infantil

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la Policia Municipal, es va adherir l’any 2018 a la campanya Escuts Solidaris amb objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer infantil. Aquest cap de setmana, la Policia Municipal de Mollet ha estat reconeguda per la seva implicació en aquesta iniciativa durant un acte en el que s’ha donat a conèixer que s’han recaptat 500.000 € que serán destinats a l’Hospital Sant Joan de Deu.

+ Ver más
14/06/2021 Salut

Notable descens de les dades Covid a Mollet mentre la vacunació avança a bon ritme

Un dilluns més, l'Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la que s’ha analitzar l'evolució de la pandèmia a la ciutat, constatant que segueix a la baixa, així com el funcionament dels diferents serveis municipals

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés