Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

14/11/2019 Actualidad

Josep Monràs mostra la seva preocupació pel trasllat del jutjat de violència vers les dones fora de Mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha traslladat al Departament de Justícia i al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la seva preocupació davant la possibilitat que el jutjat de violència ver les dones s’acabi agrupant a Granollers i, per tant, es deixi de prestar aquest servei, com fins ara, a Mollet. Així ho ha fet extensible Josep Monràs el mateix dia que la consellera de Justícia, Esther Capella, s’ha desplaçat fins a Mollet per inaugurar les noves dependències judicials.

+ Ver más
14/11/2019 Esports

Uns 40 esportistes del Club Atlètic Mollet participaran al Cross de Nougats de Montélimar

L’activitat esportiva se celebrarà el diumenge 17 de novembre en el marc de l’agermanament de Mollet del Vallès amb aquesta ciutat de França.


+ Ver más
14/11/2019 Medi Ambient

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats que finalitzaran el 2 de desembre. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana es sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem.


+ Ver más
13/11/2019 Acció Institucional

L’alcalde de Mollet presenta el nou cartipàs del govern municipal

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha donat a conèixer el nou cartipàs fruit de l’acord per un govern progressista al que ha arribat l’equip de govern amb el grup municipal de Podemos Mollet.

+ Ver más
13/11/2019 Cultura

El Museu Abelló acull l’exposició No em va fer Joan Brossa, una instal·lació sonora i plàstica que celebra l’Any Brossa

El proper dijous 21 de novembre, el Museu Abelló inaugura la mostra No em va fer Joan Brossa, de cabosanroque. Es tracta d’una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50.

+ Ver más
13/11/2019 Acció Institucional

Conversa entre el periodista Enric Juliana i l’economista Marcel Planellas per presentar el nou llibre Textos 5 del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura

El proper dimarts 19 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc un acte a l’Ajuntament de Mollet per presentar la publicació Textos 5, que recull els anàlisis que Solé Tura va fer del text constitucional durant els primers 25 anys. L’activitat s’emmarca en la commemoració del Dia de la Ciutat, el passat 4 de novembre.

+ Ver más
13/11/2019 Ocupació

Expertus

Davant la situació d’impagament de nòmines de l’empresa de neteja dels equipaments municipals i consergeria dels equipaments esportius, l’Ajuntament de Mollet del Vallès comunica que ha requerit a l’empresa perquè compleixi amb el contracte i faci efectius els pagaments.

+ Ver más
12/11/2019 Cultura

Preparat per un espectacle terroríficament divertit ?

El proper divendres 15 de novembre, dins el programa d’oci nocturn I els Divendres, Què ?, es presenta l’espectacle Impro Horror Show de Planeta Impro al Mercat Vell. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

+ Ver más
12/11/2019 Acció Institucional

L’Ajuntament celebra Ple extraordinari

Aquest dimecres, 13 de novembre, l’Ajuntament de Mollet del Vallès celebrarà un Ple extraordinari.


+ Ver más
11/11/2019 Actualidad

El PSC torna a guanyar les eleccions generals a Mollet

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha tornat a guanyar les eleccions a les Corts Generals d’aquest diumenge 10 de novembre de 2019 a Mollet del Vallès. La segona força més votada ha estat En Comú Podem seguida d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). La participació, ha estat del 73,05%, 5 punts per sota que a les eleccions generals dels 28 d’abril de 2019.

+ Ver más
11/11/2019 Solidaritat i Cooperació

Mollet s’afegeix a l’onzena Gran Recapte d’aliments i demana voluntariat

Un any més, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya impulsen una nova edició del Gran Recapte que se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre. A Mollet també hi haurà punts de recollida d’aliments i es necessitarà el suport d’un mínim de 200 persones voluntàries.


+ Ver más
10/11/2019 Acció Institucional

La participació a les 6 de la tarda en les eleccions generals a Mollet és del 61,14%

La participació registrada a les 6 de la tarda és del 61,14% a les eleccions d’avui a Mollet del Vallès.

+ Ver más
10/11/2019 Acció Institucional

La participació en les eleccions generals a Mollet, a les 2 del migdia, és del 42, 97 %

A les 2 del migdia, la participació a les eleccions d’avui al Congrés dels Diputats i al Senat és del 42,9%, 4 punts per sota de a les darreres eleccions generals.


+ Ver más
10/11/2019 Acció Institucional

Normalitat en l’obertura dels col·legis electorals a Mollet del Vallès

La normalitat ha estat la tònica general en l'obertura dels col·legis electorals aquest matí a Mollet del Vallès. De les 9 del matí fins a les 8 del vespre els 37.157 molletans i molletanes amb dret a vot podran triar els candidats al Congrés dels Diputats i al Senat per als propers quatre anys.


+ Ver más
08/11/2019 Economia

Mollet, pel dret a l’habitatge

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, obre una nova convocatòria per subvencionar l’Impost de Bens Immobles (IBI) dels habitatges buits que s’incorporin a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social de Mollet i dels que ja hi son. Aquesta acció s’emmarca en les mesures adoptades per l’Ajuntament per a moure el parc d’habitatges buits al municipi.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés