Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

28/06/2022 Actualidad

L’Ajuntament i l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial Can Vila reclamen solucions a la GeneralitatL’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’AMPA mostren la seva preocupació pel futur de 70 alumnes de l’Escola d’Educació Especial Can Vila, que provenen de diferents municipis de la comarca, que el curs escolar 2022-23 no podran iniciar les classes degut a la situació en què es troben dos dels edificis del centre que pateixen esquerdes estructurals. Davant d’aquesta situació, i després de vàries peticions al Departament d’Educació, l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, i l’AMPA de l’escola han enviat una carta al conseller Josep Gonzàlez-Cambray “perquè cerqui una solució definitiva en el menor període de temps possible”.

+ Ver más
28/06/2022 Cultura

Un treball sobre la memòria històrica de Mollet guanya la XXIII edició delPremi Juvenil Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer el treball guanyador de la XXIII edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada 2022. Es tracta de Memòria històrica, víctimes i represaliats a Mollet del Vallès (1936 – 1975) de Genís Hernández Palau, alumne de l’Institut Gallecs, que ha realitzat el treball sota la tutoria de Magda Rodríguez Liceras.

+ Ver más
28/06/2022 Cultura

El Museo Abelló de Mollet se adhiere a los actos del Día del Orgullo LGTBI+

La Red de Museos de Arte de Cataluña, de la que forma parte el Museo Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès, presenta hoy un collage del artista Randomagus, con motivo del Día del Orgullo LGTBI+. Esta acción se suma a las iniciadas en 2020 para visualizar los museos como referentes de la diversidad de identidades a través de sus colecciones de arte.

+ Ver más
28/06/2022

Mollet commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Aquest any com a novetat, les pilones de separació entre la vorera i la calçada de l’avinguda Jaume I amb la Rambla llueixen els colors de la bandera irisada.

+ Ver más
28/06/2022 Actualidad

Mollet incrementarà la neteja a la via pública i la recollida de residus

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat el nou contracte de neteja de l’espai públic i la recollida de residus per als pròxims cinc anys per un import màxim de 4,8 milions d’euros, un milió més que el contracte actual.

+ Ver más
27/06/2022 Empresa

Mollet Hub ofereix formacions específiques per a joves emprenedors

Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades específicament a nou jovent emprenedor. Per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Així mateix, se segueixen incrementant les sessions formatives presencials.

+ Ver más
27/06/2022 Actualidad

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 27 de juny

El dilluns 27 de juny, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària. Les sessions plenàries són obertes a la ciutadania i es fan a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a la plaça Major,1 de Mollet del Vallès.


+ Ver más
22/06/2022 Avisos

Horaris d’estiu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i dels equipaments municipals

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) romandrà oberta de dilluns a divendres de 8 a 15 h des del dia 27 de juny fins al 2 de setembre. A partir del 5 de setembre es reprèn l’horari habitual de dilluns a dijous de 8 a 18 h i divendres de 8 a 15 h.

+ Ver más
21/06/2022 Actualidad

La Junta de Portavoces aprueba el manifiesto institucional con motivo del Día Internacional del Orgullo LGBTI

La Junta de Portavoces ha aprobado este martes por unanimidad el manifiesto institucional con motivo del Día Internacional del Orgullo LGTBI que se celebra el martes día 28 de junio.

+ Ver más
21/06/2022 Acció Institucional

Ante la situación de riesgo de incendios, el Ayuntamiento pide extremar la precaución para evitar riesgos

La Alcaldesa de Mollet del Vallés, Mireia Dionisio Calé, ante la situación de riesgo de incendios provocadas por la festividad de Sant Joan y las elevadas temperaturas de estos días, ha hecho público un BAN a través del cual se pide a la ciudadanía un uso responsable, cívico, restringido y controlado de todo tipo de material pirotécnico especialmente durante la verbena de Sant Joan y establece la prohibición de encender fuego hasta el 15 de octubre.

+ Ver más
20/06/2022 Cultura

La verbena de San Juan, en Ca l'Estrada

El consistorio molletense hace un llamamiento a la ciudadanía para que tenga precaución
con los petardos y sea respetuosa con todos.

+ Ver más
17/06/2022 Solidaritat i Cooperació

El Museu Abelló se ilumina de azul el Día Mundial del Refugiado

La noche del 19 al 20 de junio, la fachada del Museo Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès iluminará de color azul en homenaje a todas las personas desplazadas al mundo por la violencia, la guerra y la persecución.

+ Ver más
17/06/2022 Obres

Corte de tráfico en la calle Can Flequer

El acceso a Mollet del Vallès por la calle de Can Flequer desde la rotonda de La Vinyota hasta la rotonda de los Mossos estará cerrado las noches (desde las 22 h hasta las 6 de la mañana) desde el domingo 19 de junio y hasta el jueves 23 de junio.

+ Ver más
15/06/2022 Benestar Social

L’Ajuntament presenta el conveni de col·laboració amb Red Solidària Pro Animal

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat aquest dimarts el conveni de col·laboració amb l´entitat Red Solidària Pro Animal. Un acord que té com a finalitat la gestió ètica de les colònies de gats mitjançant la implementació del mètode CERR (Captura, Esterilització, Registre i Retorn).


+ Ver más
15/06/2022 Gent Gran

Fiesta de final de curso de Actividades, Cursos y Talleres para Personas Mayores

Esta tarde, a las 17.30 h, el Mercat Vell de Mollet del Vallès será el escenario de la fiesta de final de curso 2021-2022 de la programación de Actividades, Cursos y Talleres para Personas Mayores que organiza cada año el Ayuntamiento . Al acto asistirán la alcaldesa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, y la concejala de Personas Mayores, Ana María Díaz.


+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés