Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

28/01/2022 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà telemàticament a les 18 hores el Ple ordinari el dilluns 31 de gener

La Junta de Portaveus va acordar fer el Ple ordinari de gener de forma telemàtica tenint en compte la situació Covid a la ciutat.


+ Veure més
27/01/2022 Actualitat

El Jutjat comunica a Interior que Al Huda no pot manifestar-se davant del domicili de l’alcalde

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha comunicat al Departament d’Interior de la Generalitat que l’Associació Al Huda ha de canviar el lloc de les seves concentracions. Ara, Al Huda ha de presentar un nou emplaçament. L’Ajuntament ha ofert la plaça Major, davant de la Casa de la Vila.

+ Veure més
26/01/2022 Ocupació

L’Ajuntament contracta 10 molletans i molletanes a l’atur dins del programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el Programa Treball i formació. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 10 molletans i molletanes.


+ Veure més
25/01/2022 Igualtat Dona-Home

En marxa el programa Estimar no fa mal i Mollet Coduca, model en l’aplicació de polítiques educatives en la lluita contra la violència masclista a Mollet

Per vuitè any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, posa en marxa el programa Estimar no fa mal i Mollet Coeduca, destinat principalment a l’alumnat de primària i secundària de la ciutat amb l’objectiu de prevenir i eradicar la violència masclista i per seguir fent pedagogia sobre el principi d’igualtat i la no discriminació per raó de sexe o gènere. Els tallers han començat aquest mes de gener i s’allargaran fins a l’abril.

+ Veure més
25/01/2022 Cultura

Pepa Plana, Jordi Coromina, Los Gavilanes, Concert Paradiso, Sis dies Corrents o Històries de gent migrant, a Arts i Escena

Una programació cultural engrescadora configura un cop més Arts i Escena en la segona tanda d’espectacles, que es farà del febrer al maig d’enguany. L’Ajuntament de Mollet el Vallès continua impulsant aquest programa per difondre les arts escèniques, plàstiques, musicals i visuals a la ciutat.

+ Veure més
24/01/2022 Esports

La Cursa Popular de Sant Vicenç tornarà a ser presencial

La XXIII Cursa Popular de Sant Vicenç – 12è Memorial Jordi Solé Tura, recupera el format tradicional i es tornarà a córrer pels carrers de la ciutat i per l’Espai Rural de Gallecs, després que l’anterior edició hagués de celebrar-se en un format adaptat a les conseqüències de la pandèmia. La prova, organitzada per l’Ajuntament de Mollet i el Club Atlètic Mollet,
es disputarà aquest diumenge 30 de gener a la 10.30 hores

+ Veure més
24/01/2022 Comunicació

Ràdio Mollet guardona el CB Mollet i Alexia Putellas

La festa d’aniversari de Ràdio Mollet, que enguany ha celebrat el seu 41è aniversari, ha guardonat Alexia Putellas i el CB Mollet.

+ Veure més
24/01/2022 Cultura

L’Ajuntament i el CEM presenten el Notes 37 amb onze articles sobre Mollet i el Baix Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Centre d’Estudis Molletans (CEM) van presentar una nova edició de la revista Notes, el dissabte 22 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç. Enguany, la presentació va recuperar el tradicional acte públic a la Sala Fiveller, que l’any passat es va suspendre per les mesures sanitàries derivades de la Covid-19.

+ Veure més
20/01/2022 Cultura

Un viatge fascinant amb Joan Abelló i els seus personatges

El Museu Abelló de Mollet del Vallès presentarà aquest dissabte 22 de gener el conte De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges És una activitat familiar inclosa en la celebració de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç 2022.

+ Veure més
19/01/2022

Comencen les obres de millora de l’avinguda Llibertat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès inicia la setmana vinent les obres de millora de l’avinguda Llibertat. Els treballs tindran un cost de prop de 200.000 euros i duraran uns tres mesos en els que, entre d’altres aspectes, es millorarà l’accessibilitat i l’asfalt.

+ Veure més
18/01/2022

Mollet acull els diàlegs sobre el futur a les ciutats

Mollet del Vallès ha iniciat els diàlegs que han de servir per dissenyar les ciutats del futur amb la participació de la ciutadania. La primera sessió va tenir com a centre La ciutat com agent del canvi. Els ponents van ser l’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu.

+ Veure més
18/01/2022

La Festa Major de Sant Vicenç recupera la majoria d’activitats, però amb restriccions per la Covid

La Festa Major d’hivern de Sant Vicenç es torna a celebrar amb la majoria d’activitats habituals, com ara la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals. La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la Covid. Els principals actes de l’any passat es van haver d’anul·lar a causa de la pandèmia.


+ Veure més
18/01/2022

L’alcalde Monràs felicita la molletana Alexia Putellas pel premi The Best

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte amb la futbolista molletana Alexia Putellas per fer-li extensible, en nom de la ciutat, la felicitació per haver estat guardonada amb el premi The Best que atorga la FIFA.

+ Veure més
17/01/2022 Cultura

Es lliuren els premis del XXVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

Aquest passat divendres 14 de gener s’han lliurat els premis del XXVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. Enguany s’han presentat 202 fotografies de 51 autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Posteriorment, s’ha inaugurat l’exposició de les fotografies que es poden veure al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener.


+ Veure més
12/01/2022

Mollet dialoga sobre el paper de les ciutats davant dels nous reptes mundials

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha preparat un cicle de conferències per reflexionar sobre el paper de les ciutats en el futur davant la necessitat d’abordar nous reptes socials i econòmics. Aquesta serà una oportunitat valuosa per analitzar, des de Mollet, d’on venim i cap a on anem, generar debat sobre quin paper juguen les ciutats en la recuperació econòmica i compartir experiències positives sota un paradigma més inclusiu, més social i més sostenible.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès