Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

14/10/2019 Educació

Les escoles de Mollet amb l’alimentació ecològica

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels centres educatius de la ciutat, s’ha adherit un any més a la Setmana Bio a l’escola amb un seguit d’activitats que a Mollet es duran a terme fins el 29 d’octubre. La iniciativa té l’objectiu de donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològica entre els membres de la comunitat educativa.

+ Veure més
10/10/2019 Seguretat vial

La Policia Municipal imputa un conductor per presumpte falsificació de document

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha denunciat i imputat penalment un conductor per un presumpte delicte de falsificació de document públic, concretament de l’adhesiu de la ITV.

+ Veure més
09/10/2019 Participació Ciutadana

Per un Mollet de present i futur

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat avui el procés de participació ciutadana per al Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019 – 2023. Com en els mandats anteriors, la voluntat de l’Ajuntament és sumar les aportacions i propostes dels molletans i molletanes per elaborar el nou PAM i construir entre tots i totes el Mollet del present i del futur. En aquest sentit, entre els reptes immediats, la pretensió del govern municipal és convertir Mollet en una ciutat de circulació 30.

+ Veure més
08/10/2019 Economia

Justícia social i lluita contra el canvi climàtic: prioritats de les ordenances fiscals per al 2020

El govern municipal ha començat la ronda de contactes amb la resta de grups municipals per tal de poder negociar i aprovar el proper Ple d’octubre el document d’Ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2020.

+ Veure més
07/10/2019 Cultura

El Sona Mollet, el triomf de la bona música i l’amistat

Centenars de persones de Mollet i d’arreu van gaudir de gairebé deu hores de jazz, piano i música de cambra en la quarta edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, que es va celebrar els dies 4, 5 i d’octubre al Mercat Vell i al Teatre Can Gomà.

+ Veure més
07/10/2019 Acció Institucional

Mollet segueix eixamplant les seves fronteres

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’alcaldessa de la localitat Tunisiana de Nabeul, Basma Maatoug, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues ciutats. Es tracta d’un acord que podria esdevenir en un futur immediat en un nou agermanament per a Mollet.

+ Veure més
02/10/2019 Acció Institucional

L’Ajuntament informa

En referència al primer Ple ordinari d’aquest mandat 2019 – 2023 que es va celebrar el passat dilluns 30 de setembre, l’Ajuntament de Mollet del Vallès vol informar que l’ordre del dia d’aquesta sessió plenària es va elaborar seguint la recent jurisprudència emesa pel Tribunal Suprem que ha modificat la interpretació jurídica que es venia fent fins ara de les normes aplicables i del Reglament Orgànic Municipal.

+ Veure més
02/10/2019 Cultura

Una passejada guiada donarà a conèixer el Mollet modernista per les Jornades Europees de Patrimoni

Els propers dies 11, 12 i 13 d’octubre se celebren a Catalunya les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una cita a la qual l’Ajuntament de Mollet s’hi suma cada any per mitjà del Centre d’Estudis Molletans (CEM) i el Museu Abelló. Enguany, s’ha preparat una passejada guiada per descobrir el patrimoni modernista i noucentista de Mollet.

+ Veure més
02/10/2019 Cultura

El Sona Mollet converteix la ciutat en la capital del jazz i de la música clàssica

Els dies 4, 5 i 6 d’octubre arriba la 4a edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, Sona Mollet. Més de 60 músics de tot el món interpretaran jazz, piano i música de cambra al Teatre Can Gomà i al Mercat Vell.


+ Veure més
01/10/2019 Actualitat

Acords del Ple municipal del 30 de setembre de 2019

Resolucions de la sessió plenària del 30 de setembre de 2019


+ Veure més
01/10/2019 Cultura

El Museu Abelló presenta Kokoro, de Sandra de la Cruz, al Racó de l’Artista

El proper divendres 4 d’octubre, a les 19 h, s’inaugura nova exposició al Racó de l’Artista del Museu Abelló. Kokoro, de la il·lustradora molletana Sandra de la Cruz, mostra una selecció de les obres originals que composen el llibre Kokoro.

+ Veure més
30/09/2019 Medi Ambient

Mollet segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides

Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a la feina que es fa en l’enjardinament i la millora dels espais verds. El guardó ha estat otorgat a Mollet del Vallès en la gala Flors d'Honor 2019 s’ha celebrat a Lloret de Mar, on s’ha reconegut la feina que porten a terme els 135 municipis que han format part del moviment en aquesta edició.

+ Veure més
30/09/2019 Cultura

La Casa del Pintor mostra el quadern d’apunts del Vallès de Joaquim Mir

El Museu Abelló acull el Quadern d’apunts del Vallès del pintor Joaquim Mir, gràcies a una cessió en dipòsit a la Fundació Municipal Joan Abelló.


+ Veure més
30/09/2019 Participació Ciutadana

El Procés de participació del nou POUM de Mollet surt al carrer

Aquest dimarts 1 d’octubre, el procés de participació ciutadana que acompanya la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Mollet sortirà al carrer per tal d’informar a la ciutadania de primera mà sobre com està el projecte, les actuacions que s’han dut a terme fins ara i les properes que es faran així com resoldre dubtes.

+ Veure més
27/09/2019 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà Ple ordinari el 30 de setembre

Aquest dilluns 30 de setembre, a les 19 h, el consistori molletà celebrarà sessió plenària ordinària.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès