Català | Castellano RSS
Actualitat Agenda d’activitats

Exposició: "Atrapasomnis" de Carles Vicente

10/09/2021

Data de finalització:

30/09/2021

Lloc

Centre Cultural La Marineta


I PERQUÈ MANDALES O ATRAPA-SOMNIS DE GANXET?

 

Faig ganxet des de ben petit. Devia tenir 11 anys quan veía la meva tieta Mercè fer-ne i la curiositat em va fer arribar un ganxet a les mans. La tieta em va ensenyar els punts bàsics i vaig adonar-me que se'm donava bé.

 Des d’aleshores i en períodes espaiats he anat mantenint l’afició per aquesta labor, però sempre com un passatemps per distreure’m. Durant l’any 2017 vaig  poder experimentar les possibilitats del ganxet i d’això en van sortir algunes obres que considero interessants.

Tot i això, no havia relacionat mai el ganxet amb els atrapa-somnis fins fa ben poc. He d’agrair a la Montse Fruitós, exmonitora del club social La Xamba, que fos ella qui em  mostrés atrapa-somnis de ganxet i qui m’animés a fer-ne.

Aquests és, doncs, el viatge fins als atrapa-somnis. Per a mi, llicenciat en pintura per la Facultat de Belles Arts de Barcelona, en els atrapa-somnis es combinen el color, el volum i l’espiritualitat. Tots tres conceptes estan estretament vinculats a l’art.

També és pertinent que digui  que Internet és un mitjà extensíssim on trobar tutorials i patrons per deixar sorgir la creativitat. Jo hi participo i em deixo suggerir pel treball de col·legues del ganxet. De fet, aquesta exposició no hauria estat possible sense aquesta inspiració.

Espero que gaudiu d’aquesta mostra, una selecció de la meva col·lecció.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès