Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

27/05/2022 Actualitat

El Mapa i Pla Formatiu de Mollet i Baix Vallès, reconegut al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals

El catàleg del Banc de Bones Pràctiques (BBP) dels governs locals de Catalunya ha incorporat, en la categoria de Bona Pràctica, el Mapa i Pla Formatiu de Mollet i Baix Vallès per ser una experiència innovadora i de qualitat i que pot servir de referència per altres ajuntaments o entitats locals.


+ Veure més
27/05/2022 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 30 de maig

El dilluns 30 de maig, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Veure més
26/05/2022 Actualitat

Mollet rep prop de 200 mil euros dels fons Next Generation EU per a la transformació digital i la modernització de l'Administració

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut una subvenció per desenvolupar el projecte de l’Oficina Multicanal que té com a objectiu la modernització i la millora de l’atenció a la ciutadania i l’administració local, amb la utilització de totes les noves tecnologies per apropar l’administració a la ciutadania. L’import total és de 191.957 euros.

+ Veure més
26/05/2022 Ocupació

L’Ajuntament contracta 20 molletans a l’atur a través del Programa Treball i Formació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), inicia nous projectes del Programa Treball i Formació. D’aquesta convocatòria se’n beneficiaran 20 molletans i molletanes.

+ Veure més
26/05/2022 Educació

Mollet acull la II Fira de Robòtica Educativa

Aquest divendres 27 de maig Mollet del Vallès es convertirà en la seu de la II Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental CODEBOT VALLÈS amb la participació de 700 alumnes de 17 centres educatius de la comarca. La Fira, que tindrà lloc a la pista exterior del Pavelló Municipal d’esports Riera Seca, pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els diferents centres educatius de la zona incentivant el treball competencial amb l’ús de la robòtica educativa i la programació. Aquesta fira s’organitza en el seminari de robòtica del Pla de Formació de Zona del CRP-VOII, fent-ne partícips a tots els centres educatius de la zona i queda emmarcada en el pla educatiu d’entorn.

+ Veure més
25/05/2022 Benestar Social

La ciutadania reflexiona sobre les migracions en el marc del projecte Mollet Migrant

La Marineta i el Museu Abelló de Mollet del Vallès van inaugurar ahir al vespre dues exposicions que volen visibilitzar en positiu la diversitat cultural que hi ha a la ciutat. Ho fan a través de les històries de persones migrants de diferents orígens que s’han establert a la ciutat. Una quarantena de comerços també participen en aquest projecte, que pretén combatre els prejudicis i el racisme a l’entorn de les migracions.

+ Veure més
23/05/2022 Actualitat

Tots els equipaments municipals de Mollet funcionaran amb energia solar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua amb el seu compromís amb l’energia solar fotovoltaica i crearà 8 grans centres de producció fotovoltaica ubicats a les cobertes d’edificis municipals que també donaran cobertura al seu voltant en un radi de 500 metres. El cost total del projecte és d’1,2 milions d’euros i podria optar a una subvenció del 90% per part de la Diputació de Barcelona. Així, tots els equipaments municipals funcionaran amb energia solar.

+ Veure més
20/05/2022 Medi Ambient

Mollet recull prop de 4 tones de residus en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la campanya internacional Let’s Clean Up Europe. Enguany aquesta acció s’ha dut a terme entre el 5 i el 19 de maig i s’han recollit unes 4 tones de residus

+ Veure més
19/05/2022 Actualitat

La Policia Municipal de Mollet denuncia a quatre persones per abocaments il·legals a la via pública

La Policia Municipal de Mollet ha enxampat a quatre persones que estaven llençant una gran quantitat de deixalles i residus en una zona del barri de Lourdes. Donada la importància de l’abocament, la infracció podria considerar-se com a molt greu amb una multa de fins a 3.000 euros.

+ Veure més
19/05/2022 Obres

Acabades les obres de remodelació de l’avinguda Llibertat

El proper dimarts 24 de maig el Mercat setmanal torna a l’avinguda Llibertat. Després de tres mesos de treballs de reforma, han finalitzat les obres que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa a principis de febrer per millorar l’avinguda Llibertat, en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, una de les principals artèries de la ciutat. Unes obres que han consistit, principalment, en millorar l’accessibilitat i modernitzar aquesta via.

+ Veure més
17/05/2022 Obres

L’Ajuntament presenta les obres de reforma del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat les obres de reforma i rehabilitació del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca que actuaran, principalment, a la coberta, la pista poliesportiva i la grada. El pressupost de l’obra és de prop d’un milió d’euros i la durada de l’actuació d’aquesta primera fase, que començarà aquest estiu, serà d’entre 3 i 4 mesos.

+ Veure més
12/05/2022 Esports

L’Ajuntament de Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final de la UEFA Women’s Champions Leage 2022 que disputaran el FC Barcelona i l’Olympique de Lió.

+ Veure més
11/05/2022 Medi Ambient

L’alumnat de Mollet coneix el valor paisatgístic i la biodiversitat de la ciutat

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de les regidories d’Educació i Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, ha posat en marxa el programa Visita els Parcs i Jardins de Mollet del Vallès adreçat a l’alumnat d’Educació Primària. Amb aquest programa, l’Ajuntament segueix donant a conèixer el valor paisatgístic i de biodiversitat que disposa la ciutat i, de retruc, augmentar la conscienciació i el compromís de la ciutadania en relació a aquest patrimoni natural del municipi. Les visites, que es faran al parc dels Pinetons i al parc de Plana Lledó, comencen el 13 de maig i finalitzaran el 13 de juny.

+ Veure més
11/05/2022 Salut

Mollet del Vallès, cinquena ciutat de Catalunya amb les farmàcies cardioprotegides

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha acollit la presentació de la incorporació de desfibril·ladors portàtils de darrera generació a les farmàcies de la ciutat dins del projecte Catalunya, territori cardioprotegit. Mollet és la cinquena ciutat de Catalunya amb les seves farmàcies cardioprotegides a través d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Mollet, la Fundació Barcelona Salut i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona que ha comptat amb la col·laboració Merck, companyia de ciència i tecnologia amb una important presència a Mollet.

+ Veure més
11/05/2022 Benestar Social

La Fira de Sant Ponç de Mollet compleix 40 anys i torna a la Rambla

El dijous 12 de maig al matí se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). La fira omplirà la Rambla de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut després de dos anys en format virtual per la pandèmia.


+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès