Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

17/09/2020 Medi Ambient

Mollet, un dels sis municipis catalans que compleixen amb els seus compromisos ambientals

Segons l’informe de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, només sis municipis catalans compleixen amb tots els seus compromisos relacionats amb el medi ambient acordats a la Carta d’Aalborg i a l’Agenda Local 21, i Mollet del Vallès n’és un.

+ Veure més
17/09/2020 Avisos

L’Ajuntament informa

Que diumenge passat va produir-se un despreniment d’una part de revocat a l'antiga casa dels mestres situada al c. Feliu Tura- Palaudàries.


+ Veure més
17/09/2020 Cultura

La Fira d’Artesans 2020 de Mollet no se celebrarà per la pandèmia

El proper cap de setmana s’havia de celebrar la 37ª edició de la Fira d’Artesans al nucli antic de Mollet del Vallès, una de les fires d’artesania més reconegudes de Catalunya. L’Ajuntament i Associació de Veïns de la Fira d’Artesans van decidir el mes de maig, de mutu acord, suspendre la fira per la Covid-19.

+ Veure més
16/09/2020 Mobilitat

Josep Monràs reclama a la Generalitat que es recuperin els 6 serveis suprimits de la línia de Renfe R3

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte per carta amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per expressar-li el seu malestar i rebuig pel reajustament que s’ha fet dels horaris de la línia R3 de Rodalies. Un reajustament que ha comportat que s’hagin suprimit 6 serveis entre L’Hospitalet de Llobregat i Granollers – Canovelles.

+ Veure més
15/09/2020 Educació

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet també comença un curs atípic amb 350 alumnes

Ahir dilluns, 14 de setembre, també es van iniciar les classes a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès amb normalitat i aplicant mesures especials per garantir la seguretat arran de la covid-19.

+ Veure més
15/09/2020 Cultura

Es prorroga l’exposició sobre el ninotaire Josep Antoni Fernández “Fer” al Museu Abelló


Es prorroga l’exposició Fer. L’humor amable, per tal de donar l’oportunitat a les persones que ho desitgin d’apropar-se a l’obra del ninotaire i poder acomiadar-se’n tot apropant-se a la seva obra. L’exposició romandrà fins el 25 d’octubre al Museu Municipal Joan Abelló de Mollet.

+ Veure més
15/09/2020 Empresa

Es presenta a Mollet la Plataforma MarketplaceVO

Aquest dimarts la seu de MolletHub, ha acollit la presentació de la Plataforma MarketplaceVO. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Taula Vallès Oriental Avança, de la qual forma part l’Ajuntament de Mollet, adreçada a contribuir al Pla de Reactivació Econòmica Covid-19. Fruit dels resultats d’aquesta col·laboració i participació en aquests àmbits supramunicipals de treball, en els quals ha participat activament l’Ajuntament de Mollet, sorgeix la Plataforma MarketplaceVO.

+ Veure més
14/09/2020 Actualitat

L’humorista gràfic molletà Fer mor als 71 anys

Josep Antoni Fernández i Fernández, conegut amb el pseudònim Fer, ha mort després d’una llarga malaltia. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i l’Ajuntament, han expressat el seu més sentit condol a la família i a les amistats del dibuixant per la pèrdua d’una de les figures més destacades de l’humor gràfic d’aquest país.

+ Veure més
14/09/2020 Educació

Inici atípic del curs escolar a Mollet, seguint totes les mesures de seguretat indicades pels protocols dels Departaments d’Educació i Salut

Avui ha arrencat el curs escolar 2020-21 per a uns 7.300 alumnes, després de sis mesos sense classes presencials per la Covid-19. L’Ajuntament ha valorat positivament aquest inici de curs que, de ben segur, estarà marcat per la pandèmia.

+ Veure més
10/09/2020 Cultura

Se suspèn l’edició del Festival Al Ras de Mollet per la Covid-19

L’organització d’Al Ras ha decidit suspendre el festival que estava previst celebrar el dissabte 7 de novembre al Mercat Vell de Mollet a causa de l’actual situació provocada per la pandèmia.

+ Veure més
08/09/2020 Actualitat

L'Ajuntament de Mollet i la Coordinadora d'Entitats Animalistes s'adhereixen al Pacte de Teguise contra el maltractament animal

Ho fan a proposta de l'entitat molletana Red Solidària ProAnimal, i després d’uns dies de converses entre les diferents entitats que formen part de la coordinadora. Totes les entitats que formen part de la Coordinadora recolzen aquest Pacte i es comprometen a treballar en contra del maltractament animal a la nostra ciutat i arreu.

+ Veure més
08/09/2020 Educació

L’Ajuntament aposta per la mobilitat segura a l’entorn de les escoles coincidint amb l’inici de curs

Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions a les entrades i sortides dels centres educatius i fomentar entorns escolars segurs en mobilitat i seguretat sanitària, l’Ajuntament, entre d’altres mesures, establirà talls de circulació puntuals al voltant d’algunes escoles i senyalitzarà el terra per tal d’organitzar les entrades i sortides d’una forma més ordenada. Totes les mesures que es posaran en marxa per tal mantenir les distàncies i complir amb totes les recomanacions de seguretat sanitàries s’han treballat i consensuat conjuntament amb les direccions dels centres de Mollet.

+ Veure més
07/09/2020 Acció Institucional

Suspensió de l’acte unitari institucional de celebració de la Dida Nacional de Catalunya a Mollet

La decisió s’emmarca dins de l’estratègia municipal per evitar concentracions de persones i contribuir a frenar la propagació de la Covid-19.

+ Veure més
07/09/2020 Educació

L’Ajuntament prepara l’inici del curs escolar

Un cop l’Ajuntament de Mollet ha rebut resposta al requeriment al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, davant l'imminent inici del nou curs lectiu i les nombroses incerteses encara existents, el consistori molletà reitera la seva màxima predisposició a col·laborar estretament amb el departament d’Educació i anuncia un seguit de mesures que s’adoptaran aquest curs escolar.

+ Veure més
07/09/2020 Salut

L’Ajuntament segueix aplicant mesures per minvar les conseqüències de la pandèmia i avaluant els efectes de les que s’han pres fins ara

La Comissió Tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, s’ha reunit aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves. El risc de rebrot continua sent alt, però és manté estable.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès