Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

05/05/2021 Actualitat

La Fundació Viver de Bell-lloc visita l’Ajuntament

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha rebut una delegació de la Fundació Viver de Bell-lloc per valorar conjuntament la tasca que aquesta institució fa a diferents espais de la ciutat.

+ Veure més
05/05/2021 Actualitat

L’Ajuntament i l’Associació d’Amical Mauthausen reten homenatge a les persones assassinades als camps nazis

Coincidint amb la commemoració del 76è aniversari de l’alliberament del camp de concentració de Mauthausen, aquest dimecres s’ha fet l’ofrena floral que organitzen conjuntament l’Ajuntament i l’Associació d’Amical Mauthausen de Mollet. Enguany, però, de mutu acord, l’acte ha estat més íntim i s’ha fet una única ofrena, per complir amb les mesures de seguretat sanitàries, per part dels familiars directes de les víctimes, l’alcalde Josep Monràs, i representants de la Corporació Municipal.


+ Veure més
04/05/2021 Promoció econòmica

El Museu Abelló rep un any més el segell de distinció turística Biosphere

El Consell Comarcal ha lliurat un any més el distintiu que reconeix les empreses i establiments que dissenyen productes i serveis de turisme no agressiu i que, a llarg termini, garanteixin l'equilibri entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental. El Museu Municipal Joan Abelló l’ostenta des de l’any 2018.

+ Veure més
04/05/2021 Medi Ambient

Neix el programa Visita els Parcs i Jardins de Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet, a través de les regidories d’Educació i Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, ha posat en marxa el programa Visita els Parcs i Jardins de Mollet del Vallès adreçat als i a les alumnes del Cicle Mitjà d’Educació Primària. Amb aquest programa, l’Ajuntament de Mollet pretén donar a conèixer el valor paisatgístic i de biodiversitat que disposa la ciutat i, de retruc, augmentar la conscienciació i el compromís de la ciutadania en relació a aquest patrimoni natural del municipi. Les visites comencen aquest dimarts.

+ Veure més
04/05/2021 Benestar Social

L’Ajuntament torna a realitzar Auditories Energètiques per lluitar contra la pobresa energètica de les persones vulnerables

L’objectiu del programa, que es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, és pal·liar els efectes de la pobresa energètica aportant elements de diagnosi social vinculats als impactes que provoquen l’exclusió habitacional i la vulnerabilitat energètica.

+ Veure més
03/05/2021 Salut

Dades Covid a Mollet

A la reunió de coordinació que l'Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns s'han analitzat les dades Covid a Mollet per veure l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com es repassa el funcionament dels diferents serveis municipals.

+ Veure més
03/05/2021 Medi Ambient

L’Ajuntament, compromès amb el medi ambient i l’espai públic, segueix millorant els espais verds de la ciutat

Durant aquest hivern i primavera s’han plantat més de 330 arbres nous a la ciutat principalment d’espècies com les Xicarandes, Arbres de l’amor, Gingkos, Pistacea, Pomeres i Pereres de Flor i altres, totes elles ben adaptades a les condicions climàtiques de la nostra ciutat. Aquests nous arbres plantats, formen part del global dels més de 15.550 que existeixen al nucli urbà de Mollet, sense comptar amb els de l’espai natural de Gallecs.

+ Veure més
29/04/2021 Ocupació

Ronda de contactes amb empreses de Mollet per generar més ocupació a la ciutat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, dins de la ronda de contactes amb diferents empreses, està mantenint un seguit de reunions per tal de crear més sinergies amb el sector empresarial amb l’objectiu de buscar fórmules que permetin generar més ocupació.

+ Veure més
29/04/2021 Cultura

Se celebren els sortejos de la MITMO

Aquest dijous, el Mercat Municipal i El Centre Cultural La Marineta
han acollit els sortejos dels jocs Troba al Patufet i Busca les Titelles, una de les activitats dirigides especialment als més petits d’aquesta passada Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO).

+ Veure més
29/04/2021 Cultura

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa

El dijous 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat dos espectacles al Teatre Can Gomà i es presentarà una web interactiva en la qual hi participen les escoles de dansa de la ciutat i a la que es pot accedir des del web www.molletvalles.cat.

+ Veure més
28/04/2021 Avisos

L’Ajuntament comença a gestionar els ajuts al pagament de lloguer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Oficina Local d’Habitatge, ja ha posat en marxa els mecanismes necessaris per tramitar les sol·licituds als ajuts al pagament de lloguer. La convocatòria per optar a aquests ajuts finalitza el 4 de juny.

+ Veure més
28/04/2021 Actualitat

El síndic personer de Mollet reforçarà el programa "El síndic a l’escola" adreçat a la difusió dels drets dels infants

El síndic personer i l’Ajuntament de Mollet reforçaran el programa escolar que es va iniciar el curs 2017 – 2018 adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària amb l’objectiu de difondre i fer pedagogia sobre els drets i els deures dels infants. En aquest sentit, l’actual síndic, Salvador Rovirosa, ha proposat a l’alcalde Josep Monràs, i a l’anterior síndic, Lluís Martínez, que aquest segueixi col·laborant amb la sindicatura encarregant-se d’un programa que es va posar en marxa sota el seu mandat.

+ Veure més
27/04/2021 Medi Ambient

La deixalleria de Mollet distribuirà compost gratuït per a horts i jardins

Coincidint amb la Setmana Internacional del Compost (#ICAW2021), les deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental oferiran del 2 al 8 de maig de forma gratuïta 50 litres de compost per persona i dia.

+ Veure més
27/04/2021 Actualitat

Mollet, més i millor connectada amb wifi gratuït

L’Ajuntament de Mollet del Vallès culmina el desplegament de la xarxa WIFI4EU, present a la majoria dels espais públics de la ciutat. Els nous punts de connexió permeten millorar la qualitat i la potència de la xarxa. L’actuació ha estat subvencionada per la Unió Europea

+ Veure més
26/04/2021 Salut

Preocupació davant l’augment de l’índex de rebrot a la ciutat

A la reunió de coordinació que l’Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns s’han analitzat les dades Covid a Mollet per veure l’evolució de la pandèmia a la ciutat, dades que es veuen amb preocupació, ja que en una setmana s’ha doblat l’índex de rebrot que ara se situa en 651.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès