Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

26/02/2021 Actualitat

L’Ajuntament informa

Aquest matí s’ha produït un malaurat succés que ha comportat el decés d’un treballador d’una empresa de neteja mentre estava realitzant la seva feina en un edifici municipal.

+ Veure més
23/02/2021 Cultura

Èxit del Carnaval en línia de Mollet

Atesa l’actual situació sanitària provocada per la Covid-19, l’Ajuntament de Mollet va organitzar una celebració del Carnaval en línia, fent entrar a les llars i a les escoles l’Arribada del Carnestoltes, el Ball del Barraló i les comparses de carnestoltes i dels poders a través de les xarxes i el web de l’Ajuntament. Una iniciativa que ha rebut una resposta multitudinària, ja que només el canal municipal de YouTube ha rebut gairebé 9.300 visualitzacions.

+ Veure més
23/02/2021 Medi Ambient

Mollet triplica l’ús de les deixalleries

El gener d’aquest any s’ha triplicat l’ús de la deixalleria municipal i de la deixalleria mòbil respecte al mateix mes de l’any passat, una millora del nivell de reciclatge a la ciutat i de l’ús de la ciutadania d’aquest servei. Aquest augment coincideix amb la posada en marxa de la nova targeta de la deixalleria, una iniciativa de l’Ajuntament per facilitar el registre de l’ús de la deixalleria municipal, de la deixalleria mòbil i del servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells.

+ Veure més
22/02/2021 Actualitat

Les dades Covid a Mollet segueixen baixant

Un dilluns més, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha presidit, la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19. Durant aquesta reunió s’ha constatat que la tots els indicadors segueixen baixant a la ciutat i que es manté un ritme estable de vacunacions. També s’han repassat les darreres actuacions policials al municipi, un control preventiu al Camp de Futbol de Germans Gonzalvo i la detenció d’un menor per tràfic de drogues.

+ Veure més
19/02/2021 Actualitat

L’Ajuntament de Mollet celebra un Ple ordinari el dilluns 22 de febrer per via telemàtica

El dilluns 22 de febrer, a les 18.00 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària telemàtica.

+ Veure més
18/02/2021 Salut

Comença la vacunació als CAP de Mollet dels majors de 80 anys, cuidadors i persones dependents

Els dos Centres d’Assistència Primària de Mollet del Vallès, el de Plana Lledó i el de Can Pantiquet, han començat avui a administrar les vacunes a les persones més grans de 80 anys, a les persones cuidadores i a les persones dependents.

+ Veure més
18/02/2021 Salut

S’ampliarà el servei d’Urgències de l’Hospital de Mollet

Ho ha anunciat avui la consellera de Salut, Alba Vergés, durant la visita que ha fet amb l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, a l’Hospital de Mollet. Així doncs, el servei d’urgències sumarà 500 m2, un 50% més dels actuals, i augmentarà un 30% els punts d’atenció. L’actuació permetrà un millor circuit d’atenció per donar resposta a les necessitats sorgides durant la pandèmia de la Covid-19

+ Veure més
17/02/2021 Educació

El 27 de febrer començaran les jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de Mollet

Dins del marc de la Campanya de preinscripció escolar pel curs 2021-2022, entre el dissabte 27 de febrer i el 14 de març s’organitzaran les Jornades de portes obertes de les escoles i dels instituts de la ciutat. Les jornades poden ser presencials i/o virtuals i amb totes les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19 dictades per la Generalitat.

+ Veure més
17/02/2021 Medi Ambient

L’Ajuntament, exemple de com s’han de concebre els espais verds públics per a que les ciutats siguin saludables

El consistori molletà va participar en un webinar o seminari web sobre la Gestió Evolutiva dels Espais Verds Públics, que es va celebrar el 9 de febrer via online i que va organitzar la Asociación Española de Parques y Jardines Públicos (AEPJP). En el seminari es van posar com a exemples el Parc dels Pinetons i la Rambla de Pompeu Fabra de Mollet.

+ Veure més
16/02/2021 Empresa

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb PIMEC Vallès Oriental per impulsar el programa Pla de Viabilitat adreçat a empreses

L’Ajuntament de Mollet informarà sobre el projecte a totes les empreses interessades. Es tracta d’un programa 100% subvencionat, dirigit a pimes d’1 a 249 treballadors afectades per les conseqüències de la pandèmia

+ Veure més
16/02/2021 Medi Ambient

Mollet rep, per segon any consecutiu, el màxim reconeixement espanyol per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

La Asociación Española de Fabricantes de Pasta de Papel y Cartón (ASPAPEL) ha lliurat aquest matí, de forma telemàtica per la Covid-19, els premis Pajaritas Azules 2021 que distingeixen 37 municipis per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró. Mollet del Vallès ha tornat a rebre tres Pajaritas Azules, la màxima qualificació, per segon any consecutiu. El 2020 també en va rebre tres i el 2019, el primer any que l’Ajuntament es presentava a la convocatòria, en va aconseguir dues.

+ Veure més
16/02/2021 Cultura

Mollet Art 2021 aterra al Museu Abelló amb la mostra dels artistes seleccionats i l’exposició individual d’Ithan Gibla

El divendres 19 de febrer, el Museu Abelló presentarà l’exposició Mollet Art 2021, que mostra l’obra dels joves artistes seleccionats en la darrera edició d’aquest certamen. Com és habitual, també es presenta l’exposició individual del guanyador de l’edició anterior: Too much home, d’Ithan Gibla.

+ Veure més
15/02/2021 Actualitat

Normalitat en la jornada electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya a Mollet

Avui s’ha repassat el dispositiu de seguretat i les mesures aplicades al llarg de la jornada electoral de diumenge 14 de febrer, així com les dades Covid-19 a la ciutat. Respecte a la jornada electoral del 14 de febrer es destaca la normalitat i el correcte funcionament de tot el dispositiu electoral de seguretat i de mesures Covid.

+ Veure més
15/02/2021 Economia

L’Ajuntament de Mollet dona suport en la tramitació d’ajuts pels sectors i col·lectius més afectats per la Covid-19 que ofereix la Generalitat

L’Ajuntament de Mollet, a través de MolletHub, ofereix assessorament a tots aquells col·lectius i sectors econòmics de la ciutat més afectats per les mesures de contenció de la Covid-19 que es vulguin acollir al pla d’ajuts que ofereix la Generalitat.

+ Veure més
14/02/2021 Actualitat

La participació a les 6 de la tarda a les eleccions al Parlament de Catalunya a Mollet és del 43,19 %

La participació registrada a les 6 de la tarda és del 43,19 % a les eleccions d’avui a Mollet del Vallès.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès