Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Centre d’Estudis Molletans participa en un curs d’història sobre els 40 anys d’ajuntaments democràtics al Vallès

22/10/2019

Cultura

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) col·labora en el curs i cicle de conferències “El Vallès: 40 anys d’ajuntaments democràtics”, que tindrà lloc durant els mesos d’octubre i novembre a la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell.

El curs està impulsat per  la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell amb el suport de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), els Serveis Territorials del Vallès Occidental del Departament d’Ensenyament, i la CORE en Patrimoni Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els organitzadors són diversos centres d’estudi locals, entre els quals s’hi troba el CEM.

El curs repassa els 40 anys d’ajuntaments democràtics i vol aprofundir en el coneixement del que van significar aquelles eleccions en els respectius municipis; i també, apropar-nos al que va comportar passar d’una dictadura a una democràcia. El curs, va dirigit a professors, estudiants i ciutadania en general i consta de set sessions a càrrec d’historiadors, especialistes en l’època i en el coneixement del territori.

La participació del CEM es concretarà en una conferència el proper 30 d’octubre, amb el títol “Mollet del Vallès: primer ajuntament democràtic i ensenyament”, a càrrec del professor i membre del CEM, Jaume Noró. Com totes les conferències, tindrà lloc a les 7 de la tarda, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès