Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, pel dret a l’habitatge

08/11/2019

Economia

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, obre una nova convocatòria per subvencionar l’Impost de Bens Immobles (IBI) dels habitatges buits que s’incorporin a la Borsa de Mediació per al Lloguer Social de Mollet i dels que ja hi son. Aquesta acció s’emmarca en les mesures adoptades per l’Ajuntament per a moure el parc d’habitatges buits al municipi.

En concret, es convoca el termini per presentar les sol·licituds per demanar una subvenció per l’IBI de 2019 per aquells propietaris d’habitatges que ofereixen el seu pis per al lloguer social de l’Ajuntament de Mollet, així com els contractes de lloguer privats amb unes condicions econòmiques que estaran per sota de l’índex de referència de preus de lloguer que marca la Generalitat de Catalunya.

 

Les subvencions són de dos tipus:

 

  1. El 80% de l'import per l'habitatge ofert a la Borsa d'habitatges de lloguer de l'Ajuntament.

 

  1. El 50% de l'import per l'habitatge objecte de contracte privat amb un preu per sota de l’índex de referència de preus de lloguer de Catalunya.

 

La finalitat d’aquesta subvenció es mobilitzar el parc d’habitatges buits i que es puguin destinar a lloguer social. 

A partir d’aquest dimecres 6 de novembre, els propietaris que estiguin interessats amb la proposta de l’Ajuntament de Mollet del Vallès poden presentar les seves sol·licituds a l’Oficina Local d’Habitatge (OLH), on rebran tota la informació necessària.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès