Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament ajuda als centres educatius en el repartiment de material escolar a l'alumnat en situació de vulnerabilitat

14/05/2020

Educació

El consistori molletà està donant suport als centres educatius de la ciutat que ho han sol·licitat en la distribució de material escolar a les famílies que cada centre ha detectat que tenia una necessitat específica per a no quedar-se enrere en aquest curs escolar atípic i garantir així, la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès es va posar a disposició del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per col·laborar en aspectes logístics de repartiment de material escolar, en coordinació amb les direccions dels centres educatius i reitera el seu oferiment i suport als centres que puguin necessitar la seva ajuda.

A hores d'ara, l'Ajuntament de Mollet no ha estat requerit per participar en el repartiment de material informàtic i de connectivitat que fa el departament d’Educació, però sí que està participant, durant aquests dies, en el repartiment de material que han preparat els centres educatius a aquelles famílies que tenien alguna necessitat.

El regidor d’Educació, Raúl Broto, ha afirmat que “estem en contacte amb els centres educatius de la ciutat per ajudar en la mesura en que ens és possible sobretot focalitzant esforços en aquells qui més ho necessiten, els infants en situació de vulnerabilitat. No volem que ningú quedi enrere".

En aquests moments s’estan repartint més de 150 paquets, principalment amb material escolar fungible.

El consistori molletà posa en valor la tasca i implicació de tot el personal docent en aquest estat de crisi provocat per la Covid-19.

Tots els centres educatius estan treballant per adoptar mesures que ajudin a garantir la continuïtat del curs escolar a tot l’alumnat, adoptant iniciatives com aquesta i/o d’altres alternatives, en funció de la seva realitat i de les seves possibilitats.

Segons l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, "la implicació i feina realitzada per tot el personal docent en aquesta complicada situació demostren la seva vocació educativa. Tot i les evidents dificultats estan aconseguint realitzar un molt necessari acompanyament a l’alumnat".

 

Informació necessària

 Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

      Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

                      Twitter: @ajmollet

                       Facebook: ajuntamentmollet

                       Instagram: @viumollet

                       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa  

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès