Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs és reelegit membre de la Comissió d’Esports i Oci de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP)

22/05/2020

Esports

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha estat reelegit membre de la Comissió d’Esports i Oci de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en la reunió constitutiva celebrada aquest migdia, via telemàtica, amb els diferents representants d'arreu d'Espanya. Monràs és un dels dos representants de Catalunya a la Comissió de l'Associació d'ens locals d'àmbit estatal amb major implantació, que agrupa Ajuntaments, Diputacions, Consells i cabildos insulars, en total 7.410, i que representen més del 95% dels Governs Locals espanyols.

La reunió constitutiva ha servit per escollir els membres que en formaran part durant el proper mandat, entre els batlles i regidors sorgits de les darreres eleccions municipals. El president de la comissió serà Eduardo Morán, president de la Diputació de León.

Josep Monràs tornarà a formar part d’aquesta comissió per la seva condició d’alcalde de Mollet i per la seva destacada trajectòria i vinculació en el món de l’esport. Monràs ostenta diferents càrrecs en òrgans esportius de caràcter municipalista, comarcal i autonòmic, a més de ser responsable de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Monràs ha valorat molt positivament la seva reelecció i ha declarat que l’ostenta  “amb il·lusió i responsabilitat". I ha afegit que “els propers anys haurem d’afrontar reptes tan importants com la regulació dels monitors esportius, una fiscalitat més justa de l’activitat esportiva i la millora del finançament en un  panorama completament diferent i molt més complex, que ens enfronta a nous reptes i escenaris per trobar noves fórmules i solucions al món esportiu local i a tots i totes els esportistes d'Espanya”.

Josep Monràs també ha dit que “com a molletà i alcalde de la nostra ciutat, és un orgull poder representar el món esportiu local a nivell estatal i poder compartir i traslladar algunes de les iniciatives que fan de la nostra ciutat un referent també en matèria esportiva a Catalunya, Espanya, Europa i arreu del món".

 

 

Informació necessària

 

Telèfons i aplicacions disponibles de la Generalitat de Catalunya

 

  

 

       Centres d’Atenció Primària:

  • Can Pantiquet: 93 570 59 77
  • Plana Lledó: 93 579 83 83

      Es recomana trucar per telèfon abans de desplaçar-se al centre

 

      Canals municipals

 

 

  • Canals d’informaió municipals habituals:

 

-       Twitter: @ajmollet

-       Facebook: ajuntamentmollet

-       Instagram: @viumollet

 -       Web municipal: www.molletvalles.cat 

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (atenció telefònica): 93 571 95 05, de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 15 h els divendres.

 Serveis Socials i Servei d’Atenció a la Dona (atenció telefònica): 93 570 77 47 i 93 570 09 08 

Es poden fer tràmits online les 24 h a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.molletvalles.cat

 

#EmQuedoAcasa  #MeQuedoenCasa 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès