Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament de Mollet del Vallès i Salut acorden enfortir la coordinació i les mesures per combatre la Covid-19

23/07/2020

Salut

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha presidit la reunió que ha servit per acordar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, representat per l'Anna Aran, gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària Barcelona, del Servei Català de la Salut (CatSalut), i en Joan Parellada, director executiu del Sector Sanitari Vallès Oriental del CatSalut, per la coordinació de mesures per treballar per la prevenció de la Covid-19.

Per part de l'Ajuntament també han participat les regidores de Salut i Serveis Socials, Pepi Muñoz i Ana María Díaz respectivament, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan José Baños.

Vetllar per la salut pública és prioritari en aquests moments de pandèmia i així es rubrica en l'acord assolit avui entre les dues administracions.

Amb aquest objectiu, s'ha acordat, entre d'altres, la signatura d'un conveni que contempli l'intercanvi d'informació immediat i fluid de dades tant pel que fa al control de possibles contagis de la Covid-19, així com per l'adopció de mesures preventives en espais comunitaris.

D'altra banda, l'Ajuntament de Mollet del Vallès anuncia que reforçarà campanyes d'informació, així com també la vigilància i control per garantir el compliment de les mesures sanitàries a l'espai públic, i també de manera especial pel que fa al col·lectiu dels joves, on s'ha incrementat el nombre de casos els últims dies arreu del territori.

L'alcalde, Josep Monràs, ha insistit que "no ens podem relaxar ni abaixar la guàrdia, cal prendre totes les mesures de seguretat i higiene per prevenir-nos del nostre enemic comú, el virus, que encara continua entre nosaltres. Avui fem un pas molt important en aquesta línia de prioritzar la salut pública de totes les molletanes i els molletans per damunt de tot. Totes i tots hem de ser prudents i responsables".

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès