Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament i la Creu Roja inicien una campanya conjunta de sensibilització per evitar contagis de la Covid-19, sobretot entre la joventut

29/07/2020

Joventut

El proper dilluns, 3 d’agost, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la Creu Roja posaran en marxa una campanya de sensibilització i promoció de les mesures per protegir la ciutadania del coronavirus, sobretot entre la gent jove de la ciutat. La campanya durarà tot el mes d’agost.

La campanya la portaran a terme agents de la Policia Municipal de Mollet, agents cívics del municipi i voluntaris de la Creu Roja. En parelles, recorreran la ciutat, especialment les zones on s’hi concentra més joventut.

Els agents de la Policia Municipal, agents cívics i voluntaris de la Creu Roja els informaran de les mesures de protecció que cal seguir aplicant per lluitar contra la Covid-19.

La campanya de sensibilització se centrarà en les mesures bàsiques per fer front al coronavirus com són l’ús de la mascareta, mantenir una distància física o rentar-se les mans sovint, a més de recordar la importància de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries per evitar contagis.

L’Ajuntament de Mollet ha elaborat un vídeo en què joves de la ciutat recorden les mesures principals per evitar contagis. El vídeo es pot visionar a les xarxes socials del consistori.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès