Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’índex de rebrot segueix disparat a Mollet

12/07/2021

Salut

Durant la reunió de coordinació d’aquest dilluns s’ha constatat el notable creixement que segueix experimentant l’índex de rebrot a Mollet. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Mollet fa una crida a la responsabilitat i al compliment estricte de les normes per frenar aquest increment exponencial de contagis.

Dades Covid  

L’índex de rebrot a Mollet està en 1.886, quan dilluns passat era de 831. D’altra banda, la velocitat de retransmissió disminueix fins al 2,27.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, en aquests moments n’hi ha 5. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció. 

Pel que fa les vacunacions, segueixen a bon ritme. 31.198 persones ja han rebut la primera dosi  i 24.627 ja tenen la pauta completa.

Des del punt de vista de les normes Covid, la Policia Municipal segueix vetllant pel seu estricte compliment amb controls amb i sense uniforme.

D’altra banda, la Policia Municipal ha finalitzat la campanya setmanal realitzada conjuntament amb el Servei Català del Trànsit centrada amb l’ús de les bicicletes i dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP)

Actuacions realitzades del 5 a l’11 de juliol de 21

  • S’han realitzat 14 controls a diferents punts de la ciutat.
  • Més de 40 infraccions detectades per estacionament indeguts de bicicletes.
  • 35 conductors de bicicletes i VMP's han estat informats de la normativa.
  • S’han interposat 6 denuncies a conductors de VMP's per no respectar les condicions de circulació, concretament circular per zones de vianants o voreres.

 

3 salut cat 150x213

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès