Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Policia Municipal de Mollet denuncia 19 persones per no respectar el confinament nocturn

02/08/2021

Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal de Mollet ha denunciat 19 persones entre dilluns i diumenge de la setmana passada per no respectar el confinament nocturn. L’Ajuntament continua fent una crida a la responsabilitat i a l’estricte compliment de les mesures contra la Covid-19. Mollet del Vallès és un dels 163 municipis de Catalunya que tenen restringida la mobilitat entre la 1 h i les 6 h de la matinada.

La Policia Municipal, d’altra banda, ha denunciat 3 persones que van accedir al Parc de la Plana Lledó quan estava tancat i unes altres 2 persones per consumir alcohol a la via pública.

43 persones ingressades

Mentrestant, continua augmentat el nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet per Covid-19. Aquest dilluns n’hi han 43, 5 més que fa una setmana i 15 més que en fa dues. De les ingressades, n’hi ha 4 que són a l’UCI.

L'índex de rebrot a Mollet està en 752. L'Organització Mundial de la Salut estima que per sobre de 200 el risc és molt alt. La velocitat de retransmissió és de 0,84. Un total de 34.669 persones han rebut la primera dosi de la vacuna; 30.811 ja tenen la pauta completa.

Afectacions pluges del cap de setmana

Les pluges intenses del cap de setmana han provocat la caiguda de diverses branques a diferents espais de la ciutat, sense que hagin causats danys. El temporal també va causar espurnes en el cablejat elèctric del carrer Marià Fortuny, provocant talls temporals, però que van ser solucionats per l’empresa de subministrament elèctric amb poques hores.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès