Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Les entrades de la Festa Major es podran adquirir en línia i presencialment a partir d’aquest dilluns

13/08/2021

Cultura

Les entrades dels actes de la Festa Major de Mollet es posen a la venda aquest dilluns 16 d’agost a partir de les 18 hores. Es podran adquirir en línia a través de la plataforma molletvalles.koobin.com i presencialment al Mercat Vell i la Marineta. A causa de la Covid-19, les entrades s’han d’adquirir anticipadament i no hi haurà taquilla als espais dels espectacles. Els aforaments seran limitats, tothom haurà d’estar assegut i la mascareta serà obligatòria, tant en els actes en espais oberts com tancats. En total, es posen a la venda unes 10.000 entrades.

Les entrades tindran un preu d’entre 1 i 3 euros i la recaptació anirà, íntegrament al Banc dels Aliments. Cada persona podrà comprar un màxim de 4 entrades per espectacle.

La plataforma molletvalles.koobin.com estarà operativa les 24 hores del dia fins al final de la Festa Major. El Mercat Vell estarà obert del 16 al 19 d’agost, de 18 h a 21 h, i la Marineta funcionarà del 20 al 24 d’agost de 10 h a 12 h i de 17 h a 21 h.

Les colles

Les colles dels Morats i Torrats no podran competir aquest any, però continuaran organitzant actes i esdeveniments. Les entrades de les colles, així com els mocadors i el material, es podran adquirir al Mercat Vell i a través de www.torrats.com/botigueta i www.morats.es

Els espais de la Festa Major 

La Festa Major, que se celebra del 21 al 24 d’agost, comptarà amb més de 80 activitats adaptades a les restriccions i les mesures de seguretat contra la Covid 19. Per això, no hi haurà cercaviles ni actes a la via pública.

Els actes es faran en espais i equipaments de la ciutat, com són el Mercat Vell, el pati de Col·legis Nous, el Museu Abelló, l’envelat de la pista exterior de Riera Seca i la zona d’educació vial de Can Mulà.

Les colles dels Morats i dels Torrats faran les seves activitats a l’Institut Aiguaviva (Longarón) i l’Escola Montseny respectivament.

Entrada gratuïta pel pregó  

La pregonera d’aquest any serà la directora Infermera de la Fundació Sanitària de Mollet, Mireia Vicente, en representació de tot el col·lectiu sanitari de la ciutat i en reconeixement a la tasca per fer front a la situació sanitària que fa més d’un any que estem vivint. El pregó es farà a Can Gomà, el dissabte a les 19 h. Les entrades són gratuïtes però s’han d’adquirir en línia o presencialment. L’aforament serà limitat


La fira d’atraccions

La fira d’atraccions se celebrarà a Ca l’Estrada, del 20 al 24 d’agost, però amb restriccions d’aforament. L’horari d’obertura serà de 18 h a 00:30 h. L’espai de la fira es tancarà perimetralment i hi haurà un control d’accés de persones a l’entrada, al carrer de Can Flequer. Hi haurà menys atraccions que els anys anteriors.

Tota la informació de servei i el programa de la Festa Major es pot consultar al portal molletvalles.cat


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès