Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Policia Municipal denuncia un conductor begut que havia ocasionat danys a tres vehicles estacionats

20/08/2021

La Policia Municipal de Mollet ha denunciat un conductor que va impactar amb tres vehicles estacionats i va marxar del lloc. Es tracta d'un veí de Mollet de 51 anys que triplicava la taxa d'alcoholèmia.

Els fets van passar aquest dimarts, quan una patrulla de la Policia Municipal va adonar-se d'un vehicle que circulava amb cops al xassís i que feia un soroll molt estrany, possiblement causat pels impactes.

Els agents van aturar l'home al Carrer Arcadi Viñas i li van practicar la prova d'alcoholèmia. El mateix conductor va explicar que havia impactat amb tres cotxes que estaven estacionats al carrer Caldes de Montbui.

La Policia ha denunciat l'home per conduir amb una taxa d'alcohol superior a la permesa i per causar un accident i marxar del lloc sense facilitar cap dada als altres implicats ni a la policia. El cas està ara en mans del jutge.

D'acord amb el Reglament General de Circulació, fugir del lloc de l'accident, estant-hi implicat, sense facilitar les dades a les persones i els agents comporta una sanció de 200 €. En cas que hi hagi ferits o morts, els fets podrien arribar a ser delicte amb penes de presó. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès