Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Presentació al Mercat Vell de les Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran 2021- 2022

06/09/2021

El Mercat Vell acollirà aquest dimarts a les 17:30 hores l’acte de presentació de la Programació d’Activitats, Cursos i Tallers per a la gent gran 2021-2022. És una sessió informativa per donar a conèixer les diferents activitats i atendre els dubtes del públic. L’aforament és limitat, així que les persones que hi vulguin assistir han de trucar prèviament al Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner, al 93 579 09 66, o bé a l’Ateneu gran, al 93 593 20 08.

L’Ajuntament, amb les entitats de la ciutat, posa a l’abast de les persones majors de 55 anys un total de 71 propostes anuals, trimestrals o monogràfiques, entre activitats, cursos o tallers. Un 35% de l’oferta és gratuïta i la resta de pagament, en funció de la renda familiar, el nou curs té com a gran novetat el retorn a la presencialitat.

En aquest sentit, l’alcalde Josep Monràs destaca que “Estem contents d’haver pogut recuperar la presencialitat a les activitats, cursos i tallers, també dels cursos de la Gent Gran, que sé que és una notícia molt esperada per a tot l’alumnat. La pandèmia ens ha fet canviar moltes coses, però de mica en mica anem recuperant una certa normalitat, sempre amb molta prudència”.

La coordinadora de l’Àrea de Drets Socials, Ana María Díaz, assenyala que “l’oferta d’enguany, com sempre, és molt variada i extensa. Totes les activitats s’han dissenyat pensant en l’alumnat i, com no pot ser d’una altra manera, es faran seguint la normativa Covid-19 dictada per les autoritats sanitàries”.

Vídeo de presentació, també a Vallès Visió

Durant l’acte al Mercat Vell es projectarà un vídeo explicatiu de les activitats, el funcionament de les classes, les inscripcions i el pagament. Després s’obrirà un torn de preguntes per resoldre dubtes. El vídeo es podrà veure al web municipal a partir d’aquest dimarts, i s’emetrà també per Vallès Visió el dijous 9 de setembre a les 12:30 h i el diumenge 12 de setembre a les 15.15 h

Inscripcions

Les inscripcions a les activitats per a gent gran seran els dies 20, 21 i 22 de setembre, de 15.30 h a 19 h, segons el calendari d’inscripció, i es podran fer presencials i per Internet.

  • Inscripcions presencials. A l’Ateneu Gran i a l’Espai Sant Jordi.Per a les inscripcions presencials caldrà concertar cita prèvia, de 9 h a 19.30 h, al número de telèfon 93 571 95 15, segons l’àmbit del taller al que et vols inscriure: el dia 13 de setembre per a Habilitats personals, el dia 14 per a Salut i creixement personal i Expressió, i el dia 15 per a Noves tecnologies i Humanitats.
  • Inscripcions per Internet. Des de qualsevol lloc amb connexió a Internet, entrant a la pàgina web municipal www.molletvalles.cat , els mateixos dies i horaris que els presencials, segons el mateix calendari d’inscripció.

La programació ja es pot consultar a la pàgina web municipal.

 

 

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès