Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Aquesta tardor torna a Mollet la programació cultural d’Arts i Escena

13/10/2021

Cultura

L’Ajuntament de Mollet continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. La programació de tardor recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques (Teatre de Can Gomà i Mercat Vell), les arts plàstiques (Museu Abelló i Centre Cultural La Marineta), arts musicals (Teatre de Can Gomà, Mercat Vell, CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner) i arts visuals (CC La Marineta i Centre de Serveis El Lledoner)

D’entre d’altres propostes, destaquen l’obra Rosita, amb Carme Bosch i Carmina Tortajada, La força d’un destí, amb Fel Faixedas i Pep Poblet, l’actuació de flamenc fusió de Mélodi Gimard Trio, Una nit amb el Mag Lari, o el concert de jazz a càrrec de Dani Nel.lo i los Saxofonistas Salvajes.

Destacar també el cicle de joves cantautors que acollirà El Lledoner o el cinefòrum Univers Berlanga, també a El Lledoner, amb la projecció de les millors pel·lícules del cineasta espanyol. 

Mercè Pérez, regidora de cultura ha comentat “Presentem la programació cultural de la ciutat per als propers mesos, una programació de qualitat molt variada i pensada per a tots els públics i gustos. Estic convençuda que tindrà molt bona acollida”

 

Entrades

  • En línia: dins l’apartat del web municipal (Arts i Escena) www.molletvalles.cat o a https://molletvalles.koobin.com
  • Centre Cultural La Marineta: pl. De l’Església 7, de dilluns a divendres. De 15.30 h  a21 h.
  • Mateix dia a taquilla: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle   

 

Recomanacions Covid i entrades online

Arts i Escena inclou tota una sèrie de recomanacions i normativa anti–covid que cal respectar per assistir a totes les activitats, tenint en compte que les mesures estan subjectes a l’actualització de les recomanacions sanitàries de cada moment. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès