Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament ampliarà l’horari del cementiri municipal per Tots Sants i reforçarà el Bus urbà

19/10/2021

Des del 22 d’octubre i fins a l’1 de novembre, l’Ajuntament ampliarà l’horari del cementiri de Mollet del Vallès amb motiu de la festivitat de Tots Sants. A més, hi haurà un reforç del servei del Bus urbà.

El cementiri municipal, ubicat a l’Avinguda de Rívoli, 1, estarà obert de 9 h a 18 h ininterrompudament, des del 22 d’octubre fins a l’1 de novembre, dia de Tots Sants, ambdós inclosos.

L’ampliació de l’horari va acompanyada de més personal amb l’objectiu de facilitar una millor atenció al públic durant aquests dies en què augmenta l’afluència de visites. Els Agents Cívics i Protecció Civil faran serveis planificats al cementiri per donar informació i controlar que les mesures de seguretat es portin a terme.

Les persones que vulguin anar al cementiri municipal no cal que demanin cita prèvia. Això sí, han de tenir en compte les mesures de seguretat per la Covid-19: mascareta obligatòria, distància física i neteja de mans. Es recomana avançar la visita al cementiri per evitar aglomeracions.

Reforç del Bus urbà

El servei de Bus urbà es reforçarà i funcionarà amb l’horari de ‘Dissabte feiner’ - des de les 7.43 h fins a les 20.37 h - durant el dissabte 30 d’octubre, el diumenge 31 d’octubre i el dilluns 1 de novembre. La freqüència serà de 30 minuts amb parada al Barri de Lourdes.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès