Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet torna a adherir-se a la campanya Let’s Clean Up Europe

26/04/2022

Medi Ambient

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la campanya internacional Let’s Clean Up Europe amb un seguit d’actuacions de neteja que es faran entre el 5 i el 19 de maig a diferents indrets de la ciutat amb l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incívica a la natura.

Aquestes actuacions es faran principalment al parc dels Pinetons i aniran a càrrec d’alumnes dels centres educatius de la ciutat i del Servei de Rehabilitació Comunitari (SRC) de la Fundació Sanitària de Mollet. 

El diumenge 8 de maig, però, l’actuació estarà oberta a tota la ciutadania i es centrarà en la neteja de l’espai que hi ha al darrera de la deixalleria. El lloc de trobada serà a la porta de la deixalleria i l’actuació es durà a terme de 10 a 13 h.

Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

Per al regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, “tot i que Mollet és una de les ciutats que menys residus genera i amb un alt índex de reciclatge, aquesta és una lluita global que hem d’afrontar entre tothom, i aquest és justament el missatge d’aquesta campanya a la que ens hem adherit com a mostra del nostre compromís amb el medi ambient”. Broto ha afegit que “animo la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa europea i a participar del Let’s Clean Up Europe el proper 8 de maig”.

Dia d’Europa

Enguany, les activitats del Let’s Clean Up Europe estaran alineades amb el Dia d’Europa.

De fet, coincidint amb aquesta diada, el 9 de maig, Mollet del Vallès, juntament amb les ciutats agermanades de Rivoli i Ravensburg, han decidit organitzar de forma conjunta i simultània, al voltant d’aquest dia, un seguit d’activitats de conscienciació mediambiental, com ara el plogging, és a dir, combinar la pràctica esportiva i tenir cura del paisatge natural.

A partir d’aquí, les tres ciutats intercanviaran i donaran a conèixer a la resta les experiències que han dut a terme cadascuna en format audiovisual.

 

3 salut cat 150x270                6 httpswww7.diba.catwebodsaigua neta i sanejament                12 consum resp cat 150x177

 

13 clima cat 150x216


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès