Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La cita prèvia als serveis municipals agilitza els tràmits

26/04/2022

Actualitat

Amb la flexibilització de les restriccions per la pandèmia i la nova normativa sobre l’ús de la mascareta en espais interiors, l’Ajuntament informa que ja no és obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’interior de l’edifici i per fer tràmits amb l’Ajuntament.

Durant aquest temps que hi ha hagut les restriccions per la pandèmia la forma en la que la ciutadania s’ha comunicat amb l’Ajuntament ha evolucionat i moltes d’aquestes noves vies de comunicació es mantenen, ja que han demostrat la seva utilitat i una molt bona valoració per part de la ciutadania, com és el cas de l’atenció amb la cita prèvia que ha suposat una millora important en la qualitat del servei. 

A més a més, la ciutadania podrà continuar fent aquells tràmits que ja es podien fer sense cita prèvia amb l’Ajuntament de forma presencial, de manera que tots els sistemes conviuran.

Cita prèvia

L’Ajuntament manté la cita prèvia per aquelles persones que vulguin ser ateses sense esperes i de manera àgil i ràpida a l’hora concertada. Es pot demanar cita prèvia per realitzar els tràmits a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Oficina d’Informació al Consumidor, Oficina Local d’Habitatge, Oficina d’Acollida, Oficina d’Informació a les Persones Immigrades i  Renovació DNI.

La cita prèvia Es pot fer a través del següent link:

https://molletvalles.simplybook.it/v2/#book/category/1/count/1/provider/any/

Pel que fa als Serveis Socials Municipals i al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), també cal demanar cita prèvia trucant als telèfons o bé adreçant-se de manera presencial al centres.  

  • Centre Cívic l´Era  93 570 09 08
  • CIRD Joana Barcala  93 570 77 47
  • CDIAP  93 570 49 22
  • SIAD 93 570 77 47

 Videotràmit

El servei permet realitzar la majoria de tràmits,excepte aquells que tenen un requeriment específic (l’expedició de certificats digitals o la fe de vida) sense haver de desplaçar-se al’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). 

Les persones que demanin cita prèvia amb aquest servei rebran un correu electrònic amb la informació necessària per establir la connexió i pujar o descarregar la documentació necessària. Abans, durant i després de la cita es podrà adjuntar la documentació necessària i, un cop finalitzat el tràmit, obtenir els justificants corresponents a través del sistema d’intercanvi segur de documents.

Es pot demanar cita en el següent link:

https://molletvalles.simplybook.it/v2/#book/category/1/count/1/provider/any/

Atenció amb llenguatge de signes per a persones sordes 

El servei es realitza conjuntament amb la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i facilita que les persones amb discapacitat auditiva, a través de la plataforma SVIsual, puguin fer qualsevol gestió a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de forma autònoma i sense haver de venir amb un intèrpret.

Es pot demanar el servei en el següent link:

https://molletvalles.simplybook.it/v2/#book/category/1/count/1/provider/any/

El coordinador de l’Àrea de Modernització i Qualitat de Serveis, Xavier Buzón, ha explicat que “la pandèmia va accelerar els canvis en la forma de relació entre la ciutadania i l’Ajuntament, el Videotràmit, l’atenció amb llenguatge de signes per a persones sordes o la cita prèvia fan que aquesta comunicació sigui més àgil, còmoda i inclusiva.”

 

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès