Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comencen les obres de millora de l’estació de Renfe de Mollet – Sant Fost

02/05/2022

Mobilitat

Aquest dilluns han començat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Mollet – Sant Fost que es duran a terme a partir d’avui.

Aquestes actuacions, que suposaran una inversió de 4.056.291,91 euros, seran realitzades per l’empresa UTE BENJUMEA & M I J GRÚAS. El termini d’execució serà de 16 mesos.  

Els treballs inclouen la renovació i modernització de l’edifici de viatgers així com:

 

  • Construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes.
  • Recrescut d’andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana
  • Substitució de la il·luminació existent a les andanes
  • Urbanització d’accessos
  • Instal·lació de noves marquesines que cobreixin l’accés als ascensors i les escales

 

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha volgut  “agrair com a alcalde de la ciutat en nom de tots els ciutadans i ciutadanes, al president de Renfe, Isaías Táboas, i la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo, que, després de tots els entrebancs que hem hagut de passar durant molts anys hagin accelerat el procés i finalment aquesta reivindicació històrica del govern de la ciutat comenci a ser una realitat”.

Monràs ha afegit que “amb aquestes millores, i amb les que s’han fet a l’estació de Santa Rosa, Mollet comptarà amb dues estacions modernes, accessibles i a l’alçada de la ciutat”.  

Paral·lelament, amb objecte de millorar l’accés als trens, s’han finalitzat les actuacions d’adequació, prolongació i repavimentació de l’andana principal que han comptat amb un pressupost de mig milió d’euros.

Totes aquestes actuacions permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels més de 10.000 viatgers que diàriament, abans de la Covid-19, utilitzaven aquesta estació.

 

11 ciutats cat 150x261

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès