Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina

12/05/2022

Esports

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final de la UEFA Women’s Champions Leage 2022 que disputaran el FC Barcelona i l’Olympique de Lió.

La final, que tindrà lloc al Juventus Stadium de Torí, serà el dissabte 21 de maig a les 19h.

L’entrada a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per gaudir de la final d’aquesta competició, en la que l’equip de la molletana Alexia Putellas és el vigent campió, és oberta a tothom.

El president de la Penya Barcelonista, Santi Sánchez, ha mostrat la seva satisfacció que una setmana després de celebrar el 50è aniversari de la seva fundació “es pugui veure en directe en una gran pantalla una final de la Champions femenina amb la molletana Alexia Putellas”.

Per la seva part, l’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha encoratjat a animar l’equip des de la pantalla: “Tenim una gran oportunitat d’animar el FC Barcelona i a la nostra conciutadana Alèxia Putellas esperant que torni a aixecar la copa de la Champions”, ha dit Monràs. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès