Català | Castellano RSS

Adéu a un molletà il·lustre

Ahir ens deixava en Josep Maria Suñé i Arbussà, molletà il·lustre, un home de ciència que va portar Mollet al cor durant tota la seva trajectòria professional i personal.

El Dr. Josep M. Suñé era fill del compositor molletà Antoni Suñé i de la mestra Carmela Arbussà i vaig tenir la sort de donar-li la merescuda medalla de la ciutat el passat 22 de març de 2014 a un Teatre Municipal de Can Gomà, ple de gom a gom, per retre homenatge a un home humil  i molt treballador. Autor d'obres com  Apuntes de Farmacia Galénica o Legislación Farmacéutica Española del qual s'han imprés 11 edicions. Aquestes dues obres el situen com a persona de referència a totes les universitats de l'Estat Espanyol i una autoritat mundial en la seva especialitat i també el fan més que mereixedor del reconeixement del poble que el va veure néixer, Mollet del Vallès.

Vull fer públic el meu més sentit condol per la mort de Josep M. Suñé i envio públicament, en nom de tot el consistori,  en nom de tots els molletans i les molletanes i en el meu propi, el més sentit condol a la teva família i amics. Hem perdut a una gran persona i a un magnífic molletà il·lustre.

Ja només puc dir-te fins sempre i que el teu record i la teva obra perdurarà per sempre. Descansa en pau.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès