Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Arriba el 2015. Encetem el nostre futur (18/12/2014)

Arriba el 2015. Encentem el nostre futur


El cap d'any és un moment de reflexió, de prendre impuls per projectar-nos cap a un futur que podem tocar amb la punta dels dits, que ens permet somniar, imaginar projectes i construir esperances, deixant de banda les nostres pors. Fugint d'aquells que s'entesten en crear incerteses. El futur és optimisme.

Construir aquest futur és a les mans de cadascú de nosaltres, però per poder convertir aquests somnis en realitat calen instruments capaços de construir igualtat d'oportunitats. Aquest és un dels objectius al que es dedica en cos i ànima aquest govern municipal, i que es veu reflectit, per exemple, en uns pressupostos municipals que defensen el manteniment d'uns serveis públics capaços d'incrementar la qualitat de vida dels molletans.

Uns serveis públics en matèries prioritàries per a la cohesió social de la ciutat, com poden ser els serveis socials, l'educació, la cultura o l'ocupació que, val la pena destacar, som capaços de mantenir reduint despeses i implantant mesures d?eficiència en la gestió i innovadores per poder reduir la despesa pública.
Optimisme es creure en Mollet i apostar decididament pel seu desenvolupament, impulsar la seva reactivació econòmica com a instrument per a crear nous llocs de treball, ajudar als emprenedors a construir els seus projectes, facilitar la inserció laboral de les persones que més dificultats poden tenir a l'hora de guanyar-se la vida dignament.

Construir el futur de Mollet passa també per exigir les inversions necessàries i buscar la suma d'esforços compartint els objectius de reactivació econòmica i la creació d'ocupació i serveis: l'enllaç de la C33 amb la C17, les millores previstes a les estacions de rodalies de Mollet-Sant Fost i Mollet-Santa Rosa, la nova Tresoreria de la Seguretat Social, la nostra participació i lideratge en l'Associació Àmbit B30 i la Xarxa C-17 van en aquesta direcció.

Totes aquestes realitats ens demostren que aquest govern creu en la ciutat i en la capacitat dels molletans per impulsar-se cap a l'esdevenidor amb confiança.
Aquest impuls és el que el govern de la ciutat es compromete a mantenir en aquest 2015 que tot just estrenem, que ja està aquí, entre nosaltres, per recordar-nos que el futur  comença cada dia i que només depèn de nosaltres.
Bon any 2015!

Josep Monràs i Galindo
Alcalde
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès