Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs B30 i l'Agència Europea del Medicament (06.04.2017)

B30 i l'Agència Europea del Medicament

Avui hi ha hagut un plenari de la B30 al parc de Recerca de la UAB, Campus UAB de Bellaterra. I ha estat una reunió molt profitosa i que ha servit per aprovar el Pla de treball que ens permetrà, entre d'altres moltes coses, reforçar les infraestructures dels Polígons industrials.

Ens hem marcat com a objectiu desenvolupar projectes d'economia circular per promocionar l'economia local i provincial, i aprofundirem molt sobre aquest tema aquest any, del que darrerament s'està parlant molt; i per això, començarem amb una jornada exclusivament per parlar sobre l'Economia Circular, el proper 28 d'abril a ESADECREAPOLIS.

L'Agència Europea del Medicament és a Londres però amb el Brèxit haurà de ser transferida a una ciutat d'un dels 27 Estats de la Unió Europea. I l'Associació Àmbit B30 del que Mollet forma part ha de treballar per aconseguir que es quedi al nostre territori. Així que hem fet una aposta clara i decidida donant suport a la candidatura perquè el Parc Alba pugui ser la seu de l'agència.

El Parc Alba és un parc científic i tecnològic d'escala Europea, que té per objectiu promoure la innovació científica, la cohesió ciutadana i la sostenibilitat del medi natural, i que tenim molt a prop de Mollet.

Vull dir el que ja he dit a la reunió i és que el Parc Alba té tot el suport de l'àmbit B30 i, farem totes les gestions que calguin perquè l'agència vingui al territori, perquè creiem que és bo pel territori i perquè el Parc Alba, per la seva trajectòria n'és més que mereixedora.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès