Català | Castellano RSS

Bones notícies

Avui tinc la sort de poder explicar tres notícies molt importants i molt positives per Mollet: la primera és la bona de l'atur, que ha baixat aquest mes en 130 persones, respecte el mes passat, 464 respecte a l'any passat i que situa la taxa d'atur per sota del 15%. Unes dades molt bones i que donen oxigen a moltes famílies que depenen d'aquestes feines per poder viure amb dignitat. He de dir que fins que tothom que vulgui treballar no tingui l'oportunitat de fer-ho no estaré del tot content, però les dades d'aquest mes, conviden a l'optimisme i ens diuen que anem pel bon camí.

Crec que hem de treballar encara més en aquest àmbit, tenir una feina digna és primordial per a les persones així que continuarem treballant, reivindicant i cercant oportunitats de feina per als molletans i les molletanes. Però he de reconèixer que aquest mes les xifres són molt positives.

També vull parlar de KAO, la multinacional japonesa aposta fermament per Mollet, i farà una inversió de 25 milions d'euros per crear una nova línia de treball a la ciutat, que suposarà llocs de treball i que dona prestigi a la ciutat. Tenir a la ciutat empreses capdavanteres, que fan inversions importants a la ciutat, és molt positiu per Mollet, perquè creen llocs de treball, actuen com a pols d'atracció per a altres empreses i ajuden al benestar dels ciutadans i les ciutadanes. Agraeixo al president de KAO mundial, el japonès Motohiro Morimura, al president de KAO a Europa, Masahiro Katayose i el president de KAO Chimigraf, Francesc Pujadas la seva confiança i la seva aposta per la ciutat.

I una tercera notícia d'avui mateix, i que pertany a l'àmbit dels serveis públics, el Conseller de Justícia, el sr. Carles Mundó a la seva visita avui a la ciutat ens ha anunciat que per fi, a finals de l'any vinent, el registre civil i els jutjats de Mollet s'agruparan a un sol espai i que reunirà unes millors condicions pels treballadors i les treballadores i per tots els ciutadans i les ciutadanes, una notícia que feia molts anys que esperàvem i que, segons ha confirmat avui el Conseller, d'aquí poc serà una realitat, estic segur que el nou emplaçament donarà un millor servei i serà un bon benefici per a tots els molletans i molletanes.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès