Català | Castellano RSS

Calma i serenor

Desprès del que va passar divendres al Parlament, només puc dir que, divendres 20 d'octubre, va ser el dia més trist per Catalunya. Sempre ho he dit i em reafirmo: No a la DUI i No al 155. Tot aquest procés ha anat massa enllà i el que estem vivint avui és el resultat del fracàs d'uns polítics que no han volgut fer política, que és pel que van ser triats.

Com alcalde, continuo i continuaré reivindicant el diàleg polític, el respecte a la pluralitat democràtica i el model federal com la millor opció per resoldre l'encaix Catalunya-Espanya.

Ara s'obre un temps d'esperança dins aquesta incertesa amb la convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al dia 21 de desembre, en les que tots els catalans i les catalanes podrem expressar democràticament i amb garanties quines són les persones que volem que governin a Catalunya els propers anys i liderin les converses amb el govern central, per tal de fer un pacte d'Estat per a Catalunya que sigui beneficiós per a tothom.

Quan abans tanquem el debat de l'encaix Catalunya-Espanya, abans podrem tornar a parlar dels problemes reals dels catalans i les catalanes i que fa anys que necessiten una solució immediata: l'atur, l'impuls de l'escola pública, la sanitat, la pobresa infantil, la violència masclista, la corrupció...

Vull demanar que tot i les incerteses que es puguin tenir en aquests moments, els molletans i les molletanes s'expressin sempre des de la pau social, la convivència i el respecte mutu. Res pot justificar cap actuació violenta i per això faig una crida a la calma i a la serenor.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès