Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Contenidors que generen ocupació, solidaritat i cuiden el medi ambient (27.02.2017)

Contenidors que generen ocupació, solidaritat i cuiden del medi ambient

És un orgull que Mollet disposi dels primers contenidors de roba solidària de Càritas d'arreu i per tant que Mollet sigui la punta de llança de tota Catalunya. A partir d'avui la ciutat disposa de contenidors de roba usada de Càritas.

Els contenidors s'aniran posant al llarg dels propers dies i els podreu trobar a: Francesc Ferrer i Guàrdia/Jaume Coll; Plaça Cinco Pinos (Mercadona); Av. del Parc/Magallanes; Av. Gaudí/Sant Roc; Passeig Ronda/Pío Baroja;  Can Flaquer/Teixidores (Mercadona); Mercat Vell; Mercat Municipal; Plaça de la República; Plaça Estatut/Burgos.

La posada d'aquests contenidors és un compromís amb totes aquelles persones que ho necessiten. Cada vegada que una persona deixi roba dins d'algun d'aquests contenidors engega una cadena que generarà llocs de treball per a persones en risc d'exclusió, vestirà a qui més ho necessita i estarà cuidant el medi ambient, perquè aquella roba que ja no es pot reutilitzar tornarà a ser fil o a ser pasta, per tant, aquests contenidors també tenen cura del medi ambient, que com a Capital Europea del Medi Ambient el 2015, és un aspecte que també ens ha semblat molt interessant.

Estic molt content que aquests contenidors puguin donar l'oportunitat de feina a persones, perquè la feina és llibertat, benestar i la realització personal i familiar de moltes persones i també estic molt content perquè aquella peça de roba que es deixarà en aquests contenidors té tot un procés i una part final solidària, i és donar peces de roba a les persones que la puguin necessitar.

Us encoratjo a tots i totes a què dipositeu dins d'aquests contenidors vermells aquelles peces de roba que ja no feu servir, perquè aquella peça de roba encara té un ús que engega tota una cadena de solidaritat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès