Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs El radicalisme no podrà vèncer mai (15/07/2016)

El radicalisme no podrà vèncer mai

No hi ha paraules per definir la tragèdia succeïda aquesta nit al sud de França. El terror ha colpejat novament França en un dia tant emotiu i simbòlic com ho és el dia de la Bastilla. Un dia de commemoració de la llibertat, la igualtat i la fraternitat.

Però el radicalisme no podrà vèncer mai, no ho ha fet en atacs anteriors i no ho farà ara. A aquells que el que volen és imposar la dictadura del terror, els hem de respondre des de la unitat de la democràcia. Ara més que mai hem d'estar tots junts en front dels radicals.  No podem deixar que la por s'apoderi de les nostres vides, res pot justificar ni una sola mort, ni tampoc res pot justificar un atac terrorista. Per això vull tornar a reivindicar que ens cal bona política, cal diàleg, cal defensar el que cadascú pensem per mitjà de la paraula no de la violència.

Aprofito aquestes línies per enviar el meu condol a familiars i amics de les víctimes, per enviar molts ànims a Niza i a tots els europeus i europees, perquè cada vegada que algun terrorista atempta contra algun país, atempta contra tots els demòcrates. Una vegada més reivindico la importància de la paraula per defensar qualsevol idea.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès