Català | Castellano RSS

Ens movem

Aquest cap de setmana ha estat una excel·lent mostra de per què Mollet serà Ciutat Europea de l'Esport l'any 2017, un reconeixement a tota la tasca que entitats, particulars i Ajuntament hem fet al llarg dels darrers anys, fem i farem per donar a conèixer els beneficis que dóna la pràctica esportiva: salut, amistat, valors.....


A la ciutat s'ha celebrat, a part de tots els partits de lliga dels diferents esports que es practiquen setmanalment a Mollet, uns esdeveniments de molta importància en làmbit esportiu:


La UD Molletense ha celebrat un torneig de futbol base que cada any compta amb més clubs participants i amb la participació d'equips internacionals, enguany hi participaven, entre d'altres un equip de Romania, Barça, l'Espanyol, el CF Damm......


Mollet ha estat la seu de la 39a Festa Catalana d'Escacs. És una de les cites més importants del calendari d'escacs de tot Catalunya i ha estat un honor que s'hagi pogut dur a terme a Mollet. I encara n'és més orgull per a la ciutat que el club d'Escacs de Mollet hagi rebut el trofeu de campió de la Divisió d'Honor de Catalunya i que hagi quedat subcampió del català de partides ràpides.


També s'ha celebrat a la ciutat, un clàssic, el torneig Mollet Auto de Tennis Taula, i que aplega molts joves i no tan joves que practiquen aquest esport tan emocionant.


I, com a darrer exemple, però no per això el menys important, la 16a Caminada Nocturna de Gallecs, sempre organitzada fins al darrer detall pel Club Muntanyenc de Mollet. La caminada és una de les cites més populars de l'esport molletà, famílies al complet, joves, avis, grups d'amics, .... il·luminen els camins de Gallecs amb les seves llanternes i gaudeixen d'una nit esportiva i festiva a la ciutat. Activitats com aquesta, on el veritable premi és passar una bona estona, és l?esperit de Mollet, Ciutat Europea de l'Esport.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès