Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs FILSA és una empresa de Mollet per partida doble (05.04.2017)

FILSA és una empresa de Mollet per partida doble

Ahir vaig poder assistir a la inauguració de les noves dependències de FILSA, una empresa que des de 1957 fabrica controladors de nivell per a sòlids i líquids.

Per a mi un orgull assistir, donat que en moments econòmics tan difícils com els que estem passant, l'empresa molletana ha fet una aposta valenta i ha decidit invertir 1 milió d'euros a la planta de Mollet per modernitzar l'empresa. Una aposta que garanteix els llocs de treball que hi ha i que, fins i tot, permetrà ampliar-la i que consolida una empresa que enguany commemora els seus 60 anys de vida a Mollet.

A més, voldria afegir que la empresa té una casuística que diria que la fa molt especial per a Mollet, i que voldria compartir amb tots i totes vosaltres, i és que és filial, des de 1998, de la empresa alemanya que porta per nom: Mollet Füllstandtechnik. Podríem dir, doncs, que FILSA és una empresa de Mollet per partida doble.

Com a totes les empreses i comerços de la ciutat, els desitjo molta sort i els agraeixo la seva confiança per fer de Mollet la seva ciutat.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès