Català | Castellano RSS
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Mollet pionera en la protecció social i mediambiental (29.10.2016)

Mollet pionera en la protecció social i mediambiental

Dijous tenia lloc el ple municipal d'octubre on s'aprovaven les ordenances i preus públics de l'Ajuntament. Una eina bàsica perquè Mollet pugui continuar sent pionera en la protecció social i mediambiental. Si malauradament un molletà o molletana passa per un mal moment, l'

Ajuntament li podrà fer costat i ajudar, dins les nostres competències, amb aquestes ordenances socials que es van aprovar.
Per convicció del govern municipal que és d'esquerres s'han marcat unes directrius molt específiques:

  • continuar donant suport a les famílies més vulnerables,
  • continuar treballant per igualtat d'oportunitats, l'ocupació, fomentar l'activitat econòmica i accés a l'habitatge, recollint-se més de 150 bonificacions i ajuts, als quals es preveu destinar més de 3 milions d'euros,
  • i congelant els impostos, per 5è any consecutiu, per a no carregar amb més despeses als nostres conciutadans.

Agraeixo a Ciutadans, a Convergència Democràtica i al Partit Popular que s'hagin pres seriosament les ordenances, les hagin treballat i hagin fet aportacions, correccions' per enriquir el document final que es va aprovar gràcies al seu vot positiu. També agraeixo les aportacions de Canviem Mollet, tot i que no entenc la seva abstenció a unes ordenances tant socials com aquestes.

I lamento, enormement, que un grup que diu ser d'esquerres, no mostrés cap interès a treballar, ni fes cap aportació, ni hagi complert amb els compromisos amb les entitats socials de la ciutat, ni amb les famílies més vulnerables, ni amb l'ocupació, ni la reactivació econòmica i que, a més, hi votés en contra d'unes ordenances, que crec que són molt bones ordenances i que estan pensades per a garantir la protecció social de tots els molletans i les molletanes.

Per això, no puc entendre que un partit polític, que al seu propi nom diu que és d'Esquerres, no posi per sobre de la seva ideologia independentista, que és legítima, els interessos dels molletans i les molletanes.


Com Alcalde de Mollet sempre he treballat i continuaré treballant per buscar el màxim consens possible i per dialogar amb tothom, amb l'únic objectiu de millorar Mollet i la vida de tots els molletans i les molletanes.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès