Català | Castellano RSS

Mollet, gran plaça castellera

El passat cap de setmana Mollet va tenir l’honor de gaudir d’un fantàstic espectacle casteller al cor de la ciutat, a la plaça Prat de la Riba, una plaça de 9, títol que diumenge vam tornar a repetir.

Aquesta jornada castellera era la commemoració de l’aniversari de la nostra colla, 20 anys dels Castellers de Mollet, 20 anys d’homes i dones que han tingut la voluntat de fer créixer aquesta tradició catalana a la nostra ciutat i que amb molt d’esforç i il•lusió, i fent pinya, han aconseguit consolidar-se en el teixit cultural i en la nostra agenda d’activitats ciutadana.

El crit que vam sentir  diumenge de “un pis més!” demostra l’anima de la nostra colla, de superació dia a dia. Tal com ells mateixos expliquen, sabem que han passat alegries i tristeses, però sempre han tirat endavant, amunt, gràcies a les 513 persones que de manera directa han fet possible que els Castellers hagin nascut, après, crescut i s’hagin fet el seu lloc en el gran món casteller.

Vull expressar la meva felicitació per la jornada que vam viure, per l’esclat d’entusiasme que van provocar en tots nosaltres des de la plaça i el balcó de l’antic Ajuntament veient les fantàstiques construccions de la nostra colla, de la dels Minyons de Terrassa, que van descarregar el 9 i ens han tornat a convertir en plaça de 9, i la dels Capgrossos de Mataró. Aquest diumenge, els nostres Castellers van descarregar-ne de sensacionals, però sobretot vull destacar que van fer el 3 de 6 per sota, el primer de la seva història. Un gran èxit. Des del balcó de l’antiga Casa de la Vila era molt emocionant veure-ho i viure-ho.

Exemples com aquests són els que es necessiten en moments difícils com els que vivim: esforç, il•lusió, fer pinya. Felicitats, Castellers de Mollet; felicitats, Mollet.

Josep Monràs i Galindo
Alcalde

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès