Català | Castellano RSS

Mollet és una ciutat molt viva

La Festa de l'Esport al Carrer, Mollet és Fira, la caminada organitzada pel Consell d'infants... ha estat un cap de setmana on tots els carrers de Mollet estaven plens de gom a gom! Aprofitant el bon temps i les moltes activitats que s'havien preparat els molletans i molletanes, petits i grans, van poder gaudir d'un gran cap de setmana a la ciutat.
 
Mollet és una ciutat viva i el comerç de la ciutat també ho és, perquè s?ha bolcat per fer una Fira on han sortit al carrer, s'han pogut donar a conèixer, han fet activitats solidàries, activitats paral·leles, sortejos... ha estat una gran festa del comerç de proximitat a la ciutat.
 
I que puc dir de La Festa de l'Esport al Carrer, que organitzem des de l'Ajuntament conjuntament amb les entitats i clubs esportius de la ciutat. En la seva 25a edició ha batut el rècord de participació amb més d'un miler de participants, i a més ha participat de les activitats el Barça i la Unió de Consells Esportius.
 
I com a colofó d'aquest esportiu i comercial cap de setmana a la ciutat hem pogut fer les 10.000 passes que tothom hauríem de fer diàriament en la caminada per Gallecs, organitzada pel Consell dels Infants, l'Hospital i l'Ajuntament i que confirmen per què Mollet és l'única ciutat catalana i espanyola que aquest 2017 ostenta el ser Ciutat Europea de l'Esport.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès