Català | Castellano RSS

Nadal 2013

Benvolguda veïna,
Benvolgut veí,

Voldria que em permetessis, en aquestes dates tan assenyalades, dirigir-me a tu no només com el teu alcalde sinó també com el teu veí; com un molletà més que, com tu, també està molt preocupat per aquesta crisi ferotge que ha deixat molta gent al carrer, sense feina i que ens ha portat a conèixer i compartir situacions personals i familiars molt complicades. Sóc plenament conscient que, ara, tots els nostres esforços com a  Ajuntament han de centrar-se principalment en tu, en els teus fills, en els teus pares, en la teva família.

Des del govern de la ciutat, sempre intentem estar amb els ulls ben oberts per poder veure les oportunitats que tenim i poder-les convertir en respostes al que necessita aquesta ciutat; i et puc explicar la història de molts molletans, homes i dones, que han trobat en els serveis públics de la nostra ciutat la proximitat, l'ajut, l'acompanyament i la solució a la seva situació. Des que va començar aquesta greu crisi econòmica he tingut molt clar que les famílies molletanes més afectades havien de ser el centre de les nostres preocupacions, les principals destinatàries dels nostres pressupostos i la prioritat de les nostres polítiques; unes polítiques socials i uns pressupostos amb un únic objectiu: les teves necessitats reals, que demanen respostes urgents, concretes i efectives.

Tots aquest fets que t'estic explicant formen part d'una història, d'un dia a dia dedicat a mantenir viu el compromís amb la ciutat i els seus ciutadans; de mantenir la paraula donada, de refer-se dels cops que alguns ens donen, de tornar-nos a aixecar i de sobreposar-se a les circumstàncies. D'alguna manera és una història de vida i amor, amor per la ciutat, pels molletans, que es mereixen el millor; i per això és pel que treballem.

Estic al teu costat per fer possible aquest camí. Perquè amb aquest amor i aquest compromís hem fet possible que, cada any, més de 700 molletans hagin trobat feina; hem pogut transformar un solar ple de pols en el fantàstic parc de les Pruneres, un parc ple de vida; tenim els millors serveis públics per a persones amb discapacitats; som la ciutat amb més places d'escola bressol de la comarca; i mantenim, per voluntat pròpia, una gran escola de música. Hem recuperat l'Espai Sant Jordi per la nostra gent gran. Les nostres entitats són un exemple de vitalitat amb un treball divers i enriquidor, el nombre de nous comerços a la ciutat ha pujat i som un dels governs més transparents de la comarca, i un llarg etcètera....que té com a prioritat estar al servei de cadascun de vosaltres. Aquesta és la nostra política i la nostra manera de fer. Nosaltres utilitzem la sinceritat, la veritat, la transparència i el diàleg.

En aquestes dates nadalenques, el meu desig per al nou any 2014 és poder continuar oferint el meu compromís, la meva dedicació exclusiva i el meu màxim esforç perquè conjuntament fem de Mollet una ciutat cada dia més amable per viure-hi, amb més serveis i noves oportunitats. Estimar Mollet i estimar els meus conciutadans és el motor que em fa moure cada dia.

Et desitjo bones festes i un feliç any 2014 ple d'il·lusions en què farem tot el possible per fer realitat els teus somnis.

Atentament,

Josep Monràs i Galindo
Alcalde
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès