Català | Castellano RSS

Parlem

Vull agrair a totes les persones que ahir van omplir la Marineta per compartir una estona amb mi. Lamento que l'espai ens quedés petit i no hi hagués prou cadires per tothom que va venir, ho tindrem en compte per la següent. Però crec que van ser dues hores molt profitoses.


La meva sensació és que va tenir lloc un diàleg molt interessant, vàrem poder parlar de Mollet, que és el que realment importa. Dels dubtes i preocupacions dels molletans i les molletanes. És en aquests espais on tothom s'expressa lliurement, on surten les idees i els neguits que no m'arribarien de cap altra manera. Me'n vaig endur molts deures i avui mateix ja m'hi he posat.


Sovint tinc la sensació que als Plens de l'Ajuntament alguns partits es perden en temes que realment no són els que més importen als nostres ciutadans, que discutim més de temes que afecten altres Administracions i que han confós el Ple de Mollet amb el Congrés dels Diputats o el Parlament de Catalunya. Però jo us ben asseguro que no és el meu cas, que jo sempre penso primer en Mollet, que per al meu partit cada veu i cada opinió és important i que des del respecte i la diversitat d'opinió en podem parlar de tot el que ens preocupa.


Mollet és una bona ciutat, que funciona bé i que té un gran futur, perquè té uns grans ciutadans i ciutadanes. Coses a millorar hi haurà sempre i hi continuem treballant per solucionar-les, però tot i així Mollet és una ciutat de la qual ens podem sentir molt orgullosos.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès