Català | Castellano RSS

Pels que dubtaven

A Mollet agafen el tren uns 10.000 passatgers cada any, però les nostres estacions són del segle passat, no estan adaptades i els hi cal una reforma integral com hem reivindicat tants i tants anys. I és per això que cada notícia que ens fa arribar RENFE sobre les obres de les dues estacions de tren de Mollet em fan sentir més i més contents.

A l'abril de l'any passat teníem la boníssima notícia que RENFE faria una rehabilitació integral de les dues estacions de Mollet del Vallès; des de llavors no s'ha parat de treballar, al novembre sortien a licitació els projectes i ara ja s'han adjudicat així que tenim a tocar l'anhelat somni de tenir unes estacions adaptades, segures, ben il·luminades i modernes.

De ben segur que les obres donaran alguns petits maldecaps a alguns passatgers. Totes les obres en donen, però els demano, en avançat, paciència, perquè el motiu de les incomoditats temporals val la pena.

Podrem gaudir els propers mesos d'unes estacions que seran, de ben segur, millors del que havíem somiat, perquè s'hi destinaran més de 3 milions d'euros, la major inversió de l'Estat aquest any, i la tindrem a Mollet, i això, també ho he de dir, no és per casualitat, aquesta inversió, una reivindicació històrica de tota la ciutat, es fa perquè darrera hi ha hagut molta constància, diàleg, reivindicació, moltíssimes reunions i moltíssima feina, mai ens hem donat per vençuts, perquè crec que és de justícia social la millora de les nostres estacions, perquè un servei públic no pot ser de qualitat si no és accessible a tota la ciutadania, i les nostres estacions ara mateix no ho són.

El govern municipal defensem i hem defensat sempre l'ús del transport públic, creiem que cal que sigui una alternativa real al transport privat, perquè cal reduir la contaminació i millorar la qualitat de l'aire que respirem. Ho fem per convicció i també perquè tenim una ferma consciència mediambiental, no envà al 2015 vàrem ser la primera ciutat europea que va ser anomenada Capital Europea del Medi Ambient.

No puc amagar, un cop més, la meva satisfacció perquè hem donat un pas més per a aconseguir que es faci realitat una demanda històrica de la ciutat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès