Català | Castellano RSS

Per a Mollet

El soroll no ens farà perdre l'objectiu de treballar per Mollet, com és la nostra obligació. Al govern de la ciutat tenim com a única bandera el benestar de tots els molletans i les molletanes. Em sento molt orgullós que, aquest any que acaba, haguem pogut aprovar una congelació de la factura fiscal per 5è any consecutiu així com un pressupost pel 2017 clarament enfocat en donar suport a les famílies, en posar especial èmfasi en la generació d'ocupació, en donar suport a l'activitat econòmica i comercial de la ciutat, així com en millorar els nostres carrers i places.

Ara que el 2016 està a punt d'acabar vull reconèixer, especialment, les propostes, l'esperit de diàleg i de consens dels grups municipals de Convergència, Ciutadans i Partit Popular, que han fet que haguem pogut avançar en accions que beneficien a tota la ciutat. Crec que la nova i responsable política que demana la ciutadania és justament trobar punts d'acord des de la discrepància.

Estic segur que aquells que treballem amb l'únic objectiu d'aconseguir el progrés de Mollet, trobem i trobarem la manera de copsar tot allò que ens uneix pel benefici de la ciutat. No puc entendre la política de la confrontació sense propostes, del no per al no, sense escoltar mai, sense voler dialogar, i posant els interessos de partit o estratègies personals per sobre de l'interès de tots els molletans i les molletanes.

Penso que quan un ciutadà agafa una papereta a les eleccions municipals, el que demana és que s'anteposi Mollet, que qui sigui escollit es preocupi pel que passa a la ciutat. Espera que busquem punts d'acord en benefici de tots i totes. Això és el que practico i continuaré practicant com alcalde, per obligació moral i per convicció pròpia. El meu equip de govern i jo, no entenem una altra forma de governar que no sigui la del diàleg i el consens, sense oblidar mai que el que ens mou, és Mollet.

Aquest 2017, igual que estem orgullosos que el 2015 Mollet fos Capital Europea del Medi Ambient, també amb orgull celebrarem que som l'única ciutat de l'estat que serà, Ciutat Europea de l'Esport. Guardó que vull compartir amb totes les entitats esportives de la ciutat. Com a objectiu ens marquem fer créixer l'esport i l'activitat física entre tots els ciutadans i ciutadanes com a element d'educació, integració, salut i promoció de la ciutat.

Us desitjo molt bones festes i que el 2017 es compleixin els vostres somnis, jo faré el possible perquè així sigui. Desitjo que Mollet s'ompli de felicitat, optimisme i de somriures, que entre tots i totes cuidem aquesta ciutat tan bonica que tenim i que ens sentim orgullosos de ser molletans, que tots els nens i nenes tinguin un plat de menjar a la taula, salut per a gaudir de la vida i amor a qui ho necessiti.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès